ARHIVA B365

Fost consilier în Primărie, reținut pentru că a violat o femeie cu probleme psihice și a vândut-o

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, prev. de art. 12 alin.1 şi 2 lit.a din Legea nr. 678/2001.

Din cercetările efectuate în cauză se conturează suspiciunea rezonabilă că inculpatul Bejan Aurel, fost angajat al unei primării de sector din municipiul Bucureşti – Serviciul de Asistenţă Socială, în calitate de consilier pe probleme sociale, a racolat – o pe partea vătămată în cadrul activităţii curente şi, împreună cu inculpatul Constantin Cornel, profitând de starea psihică a victimei, de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi a-şi exprima voinţa, au obligat-o să întreţină relaţii sexuale şi ulterior au transferat-o inculpatei Păun Florica, contra sumei de 250 lei.

Inculpata Păun Florica este suspectată că a obţinut importante sume de bani din exploatarea părţii vătămate, prin obligarea acesteia la practicarea prostituţiei.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 29 de zile.

Cercetările în cauză au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti.

Facem precizarea că faptele inculpaţilor sunt analizate prin raportare la dispoziţiile art. 66 Cod procedură penală, referitoare la prezumţia de nevinovăţie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button