ARHIVA B365

Angajări urgente în Bucureşti pe salarii lunare de până la 1.500 de euro. Vezi posturile

Se caută IT manager. Se oferă 1.500 de euro pe lună

New Class Automobile Development angajează pe postul de IT manager în Bucureşti. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare de profil, ai cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, ai cunoştinţe avansate despre sisteme de operare inclusiv Windows Server, despre tehnologii IT (servere, sisteme de operare, de comunicaţii, LAN şi WAN, baze de date), arhitecturi (server-client, web, portaluri).

Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe de HTML, PHP & Mysql, de photoshop, illustrator, corel draw, precum şi cunoştinţe avansate de limba engleză. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în administrare şi programare baze de date şi, preferabil, are certificari de Project Management. Angajatorii ofertează candidaţii interesaţi de acest post cu salariu de 1.500 de euro pe lună. 22 martie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest loc de muncă. Amănunte, aici.

Se caută director de marketing. Se oferă 900 de euro pe lună

CBC Romania angajează un director de marketing în Bucureşti. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare de Marketing, ai experienţă în organizarea de evenimente de promovare, ai competenţe solide în promovarea produselor şi serviciilor şi cunoşti piaţa serviciilor din România.

Candidatul ideal pentru acest post este integru, are excelente abilităţi de comunicare, este motivat şi determinat să depăşească orice obstacole în realizarea obiectivelor, este creativ şi capabil să identifice soluţii reale de rezolvare a problemelor cu care se confruntă, poate lucra multi-tasking. Nu în ultimul rând, candidatul potrivit pentru acest post este dornic de evoluţie profesională şi socială şi vrea să se autodepăşească.

Angajatorii ofertează candidaţii interesaţi de acest post cu salariul de 900 de euro pe lună, în primele trei luni. După această perioadă, salariul urcă la 1.000 de euro pe lună. 16 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Se caută senior accountant – key account manager. Se oferă salariu de 611-667 de euro pe lună

Ascelis Active Finance angajează omul potrivit pentru postul de senior accountant – key account manager în Bucureşti. Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cunoştinţe de limba engleză, la cel puţin nivelul B2, aşa cum a fost definit de Cadrul European Comun de Referinţă pentru Abilităţi de Învăţare a Limbilor Străine.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin cinci ani experienţă în domeniu, ştie să lucreze cu B-Org ERP cu subsidiara Neomanger, Ciel şi Saga. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în comerţ, distribuţie, prestări servicii de construcţii-montaj. Angajatorii ofertează candidaţii cu un salariu de 2.750 de lei -3.000 de lei pe lună, cu bonusuri de performanţă, tichete de masă, asigurare privată de sănătate şi decontarea transportului. Pachetul salarial se renegociază după primul an de muncă, în baza evaluărilor periodice care se fac la trei şi la şase luni de la angajare. 8 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Se caută vorbitori de germană, olandeză şi poloneză. Se oferă de la 561 de euro până la 1.262 de euro pe lună.

Agenţia de turism Karpaten Turism angajează în Bucureşti 30 de ghizi de limba germană, olandeză şi poloneză. Candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte una sau mai multe dintre limbile antemenţionate, este rezistent la stres, politicos şi consecvent. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete lunare cuprinse între aproximativ 561 de euro şi 1.262 de euro. 10 martie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Sursa: economica.net


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button