ANGAJĂRI POLIŢIE. Promovare de 70% la proba sportivă pentru cei care vor să devină poliţişti

de:
08 mai 2016
6 Afișari
ANGAJĂRI POLIŢIE. Promovare de 70% la proba sportivă pentru cei care vor să devină poliţişti

UPDATE CITEŞTE ŞI  ANGAJĂRI POLIŢIE 2016. Concursul s-a încheiat. Câte posturi se estimează că vor fi ocupate

ANGAJĂRI POLIŢIE.  Dintre cei 1.826 de candidaţi programaţi la proba sportivă în toată ţara, în cadrul concursurilor de angajare din sursă externă organizate de MAI, au promovat 1.329 de candidaţi, adică 70% din aceştia, potrivit MAI, scrie Mediafax.

ANGAJĂRI POLIŢIE. Peste 9.000 de candidaţi care vor să devină poliţişti susţin proba de evaluare a performanţei fizice, în perioada 7 – 11 mai, în cinci centre zonale, respectiv Bucureşti, Câmpina, Iaşi, Cluj-Napoca şi Slatina. 

În cadrul evaluării performanţei fizice, cei 9.118 de candidaţi rămaşi în concursul de încadrare directă, din sursă externă, precum şi cei care sunt reîncadraţi ca poliţişti susţin două probe: flexie abdominală şi alergare de rezistenţă (1.000 de metri – bărbaţi şi 800 de metri – femei), la concursul de încadrare directă, respectiv alergare de rezistenţă (1.000 de metri – bărbaţi şi 800 de metri – femei) la concursul de reîncadrare, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Probele sunt susţinute în cinci centre zonale, la care au fost arondate unităţile teritoriale unde s-au înscris candidaţii.

ANGAJĂRI POLIŢIE Cei care s-au înscris pentru posturile de agent de ordine publică din Bucureşti, Călăraşi, Constanţa, Giurgiu, Ilfov şi Tulcea susţin proba de evaluare a performanţei fizice la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, situată în Aleea Privighetorilor , nr. 1-3, sector 1, Bucureşti.

Candidaţii care s-au înscris pentru posturile din Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Prahova, Sibiu, Vrancea  susţin proba la Şcoala de Agenţi de Poliţie”Vasile Lascăr” – Câmpina (Bulevardul Carol I, nr. 145).

Candidaţii pentru posturile de agent de ordine publică din Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui susţin proba de evaluare a performanţei fizice în Iaşi, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, situat în Aleea Grigore Ghica Vodă, nr. 12-24 (cartier Copou).

Un alt centru zonal a fost organizat la Cluj-Napoca. Candidaţii din Alba, Arad, Bihor, Cluj, Maramureş, Mureş, Satu Mare, Sălaj susţin proba de evaluare a performanţei fizice în Parcul Sportiv Universitar „Prof. dr. Iuliu Haţieganu”, situat în strada Pandurilor nr. 7 din Cluj-Napoca.

Cel de-al cincilea centru zonal este organizat la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu” Slatina (strada Cărămizii, nr. 40). Aici vor susţine proba cei care s-au înscris pentru posturile de agent de ordine publică din Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman, Timiş şi Vâlcea.

Potrivit comunicatului Poliţiei Române, pentru accesul în incinta bazelor sportive, fiecare candidat trebuie să prezinte un document de identitate valabil, cu fotografie (carte de identitate, permis de conducere sau paşaport).

Candidaţii pot afla ora la care susţin proba sportivă de pe site-ul www.politiaromana.ro.

ANGAJĂRI POLIŢIE.  Reprezentanţii instituţiei precizează că pentru concursurile pentru reîncadrare a foştilor angajaţi ieşiţi din sistem sunt disponibile la concurs 1.107 de posturi în Poliţia Română, Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General pentru Imigrări şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Cookies