ARHIVA B365

ANGAJĂRI POLIŢIE 2016. S-au publicat REZULTATELE la proba scrisă. Vezi LISTELE

ANGAJĂRI POLIŢIE 2016. Poliţia Română a publicat listele cu rezultatele la proba scrisă obținute de candidații înscriși, la concursurile pentru ocuparea unui număr de 1853 posturi vacante de agenți, prin încadrare directă, din sursă externă, respectiv pentru ocuparea unui număr de 47 posturi vacante de agenți de poliţie, prin reîncadrare.

„Facem precizarea că au fost declarați „Admis” la proba scrisă candidații care au obținut minimum nota 7. Candidații neprezentați au fost declarați „Respins””, precizează Poliţia Română.

VEZI AICI LISTELE nominale cu rezultatele la proba scrisa obtinute de candidatii inscrisi la concursurile organizate pentru ocuparea unor functii de agenti de politie, prin incadrare directa, din sursa externa, respectiv prin reincadrare ca politist

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba scrisă pot fi depuse în termen de 24 de ore, calculat de la ora menționată în prezentul anunț, ca fiind ora publicării anunțului, la unitățile teritoriale care au efectuat recrutarea.

Data și ora afișării prezentului anunț: 16.05.2016, ora 18:30.

ANGAJĂRI POLIŢIE 2016. Conform prevederilor art. 32 alin. (2) din Anexa nr. 2 a Ordinului m.a.i. nr. 665/2008 privind unele activități de management resurse umane în unitățile MAI, cu modificările și completările ulterioare „candidaţii pot contesta numai notele la propriile lucrări”.

Contestațiile se soluționează de către comisiile constituite în acest scop, rezultatele urmând a fi comunicate prin publicare pe pagina de Internet a Poliției Române.

Șefii unităților de poliție care au efectuat recrutarea, urmează a dispune măsurile care se impun, în vederea asigurării posibilității depunerii contestațiilor, pe toată perioada celor 24 de ore, stabilite ca termen de depunere, și pentru înaintarea contestațiilor de îndată, Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția Management Resurse Umane, în vederea prezentării acestora Comisiilor de soluționare a contestațiilor.

 Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button