ARHIVA B365

Angajări la country clubul de lux al lui Ţiriac

Unul dintre cele mai mari country cluburi din Europa va fi deschis de Ion Ţiriac în nordul Capitalei. Proiectul se află în faza de finalizare şi, prin concept, facilități și amploare, se încadrează în liga mare a social cluburilor de la nivel european. 
Complexul de agrement de lux se numeşte „Stejarii Country Club” şi se află în apropierea clubului rezidenţial de lux Stejarii, dezvoltat de grupul Ţiriac Imobiliare, scrie rtv.net.

Proiectul complexului de agrement de lux „Stejarii Country Club” este dezvoltat cu bani europeni, prin Programul Operaţional Regional, axa 5 Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, DMI 5.2 Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurilor specifice pentru valorificarea durabilă a resurselor naturale şi pentru creşterea calităţii serviciilor turistice.

Investiţia în proiectul complexului de agrement de lux „Stejarii Country Club” depăşeşte 82 de milioane de lei, din care peste 35 de milioane de lei sunt bani nerambursabili.

Stejarii County Club angajează personal pentru spa. 
Candidaţii potriviţi pentru acest post au cel puţin doi ani experienţă în industria ospitalităţii sau au mai lucrat într-un club de profil, şi vorbesc fluent engleza.

27 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Stejarii County Club angajează mai angajează şi un consultant de vânzări în această perioadă.
Candidaţii interesaţi de acest post trebuie să trimite CV-urile aici, împreună cu răspunsurile la două întrebări, una în limba română, cealaltă în engleză:
– Vă rugăm să specificaţi care este moţivatia pentru care aplicaţi la această poziţie (Vă rugăm răspundeţi în limba română).
– Please specify the profile of the clients you worked with.

13 septembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button