ARHIVA B365

Angajări la Ambasada SUA din Bucureşti. Cerințele pentru posturile scoase la concurs

Ambasada SUA din Bucureşti angajează un agent de securitate care va oferi pază şi protecţie locuinţei şefului misiunii diplomatice a SUA în Bucureşti, instituţiei şi personalului Ambasadei, scrie economica.net.

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit liceul cu diplomă de Bacalaureat, are permis de conducere categoria B, are bune cunoştinţe de limba engleză şi vorbeşte fluent limba română. Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilităţi de relaţionare interpersonală şi şase luni experienţă în pază şi protecţie.
Postul e remunerat cu un salariu de 2,367 lei brut lunar, pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână. Detalii, aici.

Ambasada SUA din Bucureşti angajează pe postul de muncitor/mover.

Te califici pentru acest post dacă ai absolvit liceul, ai experienţă ca muncitor/mover, ai cunoştinţe elementare de limba engleză şi vorbeşti fluent limba română. Candidatul potrivit pentru acest post are carnet de conducere categoria B şi e dispus să obţină permis categoria C. Românii sunt ofertaţi cu un salariu brut lunar de 2.100 lei. Amănunte, aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button