Angajări în București și în toată ţara la RCS&RDS, Orange și Germanos

de:
17 mart. 2015
0 Afișari
Angajări în București și în toată ţara la RCS&RDS, Orange și Germanos

Cei mai mari jucători din telecom fac angajări la nivel naţional. Iată posturile disponibile, profilurile căutate de angajatori şi termenele-limită de primire a CV-urilor pentru locurile de muncă vacante, potrivit economica.net.

RCS&RDS face angajări pe postul de key account manager în Bacău, Bucureşti, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Roman, Sibiu, Suceava, Timişoara, Tulcea.

Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, preferabil în Comerţ, Economie, Telecomunicaţii; ai minimum trei ani experienţă în domeniul vânzărilor de servicii, dezirabil către clienţi business; ai cunoştinţe în domeniul telecomunicaţiilor, ai excelente abilităţi de comunicare, prezentare, negociere şi persuasiune. Candidatul ideal pentru acest post este diplomat, proactiv, orientat către clienţi, are permis de conducere categoria B şi cunoştinţe de limba engleză. 4 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

RCS&RDS face angajări pe postul de inginer field 3G în oraşele: Bucureşti, Timişoara, Tîrgu-Mureş.

Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent al Facultatii de Telecomunicăţii sau Electronică; are experienţă în telecom/IT sau transmisiuni radio; e dispus la deplasări în ţară şi să muncească la înălţime. E, de asemenea, rezistent la stres, are cunoştinţe avansate de limba engleză şi are permis de conducere de cel puţin un an de zile. Până pe 5 aprilie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

RCS&RDS face angajări pe postul de agent telesales în Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea.

Candidatul potrivit pentru acest post e cel puţin student, are minimum un an experienţă în vânzări sau activităţi care presupun interacţiune cu clienţii, este orientat spre rezultate, are bune abilităţi de comunicare, negociere, vânzare. Candidatul ideal pentru acest post poate lucra eficient cu clienţi dificili, e rezistent la lucru în condiţii de stres, ştie să lucreze în Office. 6 aprilie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul disponibil la RCS&RDS. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Oferta de muncă la Germanos. Germanos angajează pe postul de reprezentant magazin la Arad, Braşov, Craiova, Brăila, Sânnicolau Mare.

Candidatul ideal pentru acest post are studii medii, are un an experienţă într-un post similar, are bune cunoştinţe de operare PC şi cunoştinţe de bază de utilizare case de marcat. De asemenea, este orientat către clienţi şi către rezolvarea problemelor, are iniţiativă şi spirit de echipă. Până pe 9 aprilie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Cookies