BAZAR

Angajații TVR cer demisia lui Stelian Tănase. Ce salarii primesc vedetele postului

„Ultima găselniță a conducerii TVR este reducerea timpului de lucru și implicit a salariilor. Fără a avea nici o justificare economică și fără a fi urmat toate etapele premergătoare unei asemenea decizii, Directorul General Interimar și Comitetul Director vor propune Consiliului de Administrație din 28 mai această măsură”, se arată în petiția semnată până la momentul publicării știrii de peste 40 de persoane.

„Decizia este încununarea a 5 luni de bâiguieli manageriale, cu abuzuri, angajări, ingerințe grosolane în politica editorială. Încercăm mai jos să facem un rezumat al mandatului acestui interimat, o perioadă în care demnitatea noastră profesională a fost călcată sistematic în picioare”, se mai arată în textul petiției, citat de paginademedia.ro. 

Aceeași petiție dezvălui și o parte dintre salariile pe care noile vedete de pe post, aduse în instituție de la începutul mandatului lui Stelian Tănase:

Cornel Nistorescu – 2500 euro/lună

Ion M. Ioniță (plecat între timp)- 3000 euro/lună

Daniel Apostol -2000 euro/lună

Timeea Bereczki- 4.000 lei/lună

Miruna Munteanu 6.000 lei/lună de la TVRi

Mircea Dinescu 6220 euro net/lună de la TVR 1 și 2560 euro net/lună de la TVR 2, la care se adaugă reclama pe față la propriul restaurant

Florin Iaru 6400 lei pe lună pe TVR2

Liviu Mihaiu are un contract foarte bine întocmit, în interesul său, bineînțeles. Dacă nu are mai mult de două ediții pe lună este plătit cu 1300 de euro pe ediție, dacă are peste trei, se mulțumește cu 1000.Total,13.100 de euro/sezon.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button