Antena 3 invită oamenii la miting, „la o plimbare în jurul Palatului Cotroceni”, astăzi

de:
09 aug. 2014
2 Afișari
Antena 3 invită oamenii la miting,

După ce a fost criticat în presă că mitingul nu este unul autorizat, Mircea Badea a reacţionat pe Facebook, astfel: 

Sunt mult prea multi oameni cu mine ca sa pierd timp sa raspund unor cretini fara public, fara cariera, fara identitate, care mesteca rahat pentru ca sunt platiti dintr-o punga de hotii lui Basescu.
Maine la 17.00 ma plimb la Cotroceni. Singur, desigur.

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT: Mesajul promo-ului „Plimbarea Libertatii 10 august”, conform Hotnews.ro:

„Din 7,4 milioane de voturi v-au fost furate. Noi am luptat si am protestat in jurul Palatului Cotroceni. Am fost prea putini si tocmai de aceea abuzurile au continuat. Astazi Antena 3 e confiscata, victima a unui abuz urias. Ati demonstrat de fiecare data ca sunteti cu noi. Noi ne plimbam duminica de la ora 5 in jurul Palatului Cotroceni. Voi ce faceti?”

În acest sens, a fost creat şi un eveniment pe Facebook, promovat de angajaţii Antenei 3, la care şi-au anunţat participarea 568 de oameni (n.r. până duminică la ora 13:48)

În descrierea evenimentului, se precizează următoarele:

Mihai Gadea, Mircea Badea, Adrian Ursu, Oana Stancu și Alessandra Stoicescu sunt doar o parte dintre jurnaliștii postului de televiziune Antena 3, care și-au anunțat prezența la Cotroceni. „Ieși afară, javră ordinară!”, este ‘îndemnul’ pe care-l va striga Mircea Badea.
Asteptam romani din toata tara, pentru a demonstra ca acest neam nu va putea fi niciodata invins de o mana de mafioti cocotati in posturi inalte, iar justitia trebuie sa fie cu adevarat independenta, nu un instrumesc de opresiune a unora… Antena 3 Romania este postul de televiziune care acum are nevoie de noi, dupa ce ani de-a randul, jurnalistii care lucreaza acolo au avut curajul sa ne arate adevarul despre clica de interlopi care au ocupat puterea si au intors Romania cu 50 de ani in urma. IMPREUNA SUNTEM PUTERNICI!

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT:

In cadrul emisiunii moderate de Mihai Gadea jurnalistii Antenei 3 au declarat ca vor iesi la „plimbare” in jurul Palatului Cotroceni. 

Mircea Badea: „Eu personal voi iesi in strada, pe persoana fizica. Ma voi duce sa ma plimb in jurul Palatului Cotroceni, voi utiliza dreptul meu de a ma plimba in jurul Cotroceniului”.

Colegii sai din l-au intrebat daca nu cumva se va duce sa se plimbe incepand cu ora 5 dupa amiaza, iar Mircea Badea confirma.

Adrian Ursu anunta ca si el voia sa mearga tot duminica, la ora 5, si isi intreaba colegii daca nu cumva ii stiau programul, iar Oana Stancu anunta si ea aceeasi ora.

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT:

MIHAI GÂDEA a citit, în direct, la ANTENA 3, un comunicat lacrimogen al echipei de la televiziunea de știri. Antena 3 derulează un proces de „sanctificare” și prezintă decizia judecătorilor ca o „încercare de a închide postul de televiziune”. Mircea Badea afirmă că „Dan Voiculescu este deținut politic, iar Antena 3 este suprimată politic” și spune că va ieși în stradă pentru a-l susține pe Voiculescu.

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la 10 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE, în dosarul ICA, pentru spălare de bani şi un prejudiciu de 60 milioane de euro. El s-a predat la scurt timp dupa pronuntarea sentinte. Instanţa a dispus, de asemenea, CONFISCAREA terenului pe care se află sediul posturilor TV din grupul Intact, dar şi a 3,5 milioane de dolari din averea omului de afaceri (plus încă 10 milioane de dolari din averea fiicelor sale). 

Cookies