Andrei Zaharescu nu mai este purtător de cuvânt al Guvernului

de:
18 oct. 2013
1 Afișari
Andrei Zaharescu nu mai este purtător de cuvânt al Guvernului

Noul purtător de cuvânt al Guvernului este Mirel Palada, sociolog, anunță Realitatea tv.

Zaharescu este purtător de cuvânt al Guvernului din luna mai. Din septembrie e membru în Consiliul de Administrație al EON.

Andrei Zaharescu are studii de actorie.

Citește și Andrei Zaharescu rupe tăcerea după despărțirea de Andreea Berecleanu 

Anterior, Zaharescu a lucrat ca prezentator al ştirilor din emisiunea „Observator” de la Antena 1, împreună cu soția sa din acea vreme, Andreea Berecleanu, după ce anterior lucrase la mai multe posturi de televiziune.

Mirel Palada, doctor in sociologie si cadru didactic la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti, este consilier de stat pe probleme de strategii guvernamentale, din luna sepembrie.

Potrivit datelor din CV, Mirel Palada lucrează ca sociolog din 1998 şi a trecut pe la INSOMAR, Media Pro Grup, Institutul PRO, Population services International, Centrul Naţional Media. Din 2006 este partener şi director general la CCSB, institut de sondare a opiniei publice implicat anul acesta într-un scandal, după ce Mihai Motoc, fost asociat şi consilier al lui Dan Voiculescu, a susţinut public că fondatorul PC i-a cerut în repetate rânduri măsluirea sondajelor, dar şi a exit-poll-urilor de la alegerile prezidenţiale din 2009. La rândul său, Palada a explicat că răfuiala lui Motoc cu Voiculescu este una personală şi nu implică CCSB.

Din 2009 este doctorand la SNSPA, unde predă din 2000. Palada este un practicant de arte marţiale (aikido).

Cookies