ARHIVA B365

Andrei Plăcintă în faţa instanţei: Am consumat canabis în timpul liceului

În declaraţia sa, Andrei Plăcintă a povestit evenimentele din 6 decembrie 2010, când a fost implicat într-un scandal cu împuşcături pe strada Berzei din Capitală, potrivit agenţiei NewsIn. Tânărul a susţinut că, în ziua respectivă, a fost sunat de fosta sa prietenă, Delia Harabulă, care i-a cerut să se întâlnească, pentru a îi returna 200 de lei pe care îi împrumutase anterior. Întâlnirea, care iniţial fusese stabilită pentru apartamentul lui Andrei Plăcintă, a avut loc pe strada Berzei.

Andrei Plăcintă a susţinut că discuţia cu fosta sa prietenă a fost una prietenoasă, chiar au plecat cu maşina sa la plimbare, însă au început să se certe atunci când fata i-a spus că are un nou prieten. Tânărul a afirmat că i-a cerut fetei telefonul, ca să îl sune pe noul ei prieten, iar aceasta a fost iniţial de acord şi i-a înmnânat telefonul, însă când a văzut că intenţia de a îl suna pe băiatul cu care se întâlnea urma să se concretizeze, a început să ţipe. Plăcintă a subliniat că nu a lovit-o pe fosta sa prietenă, doar a împins-o pentru a putea să se uite în telefonul său.

Ulterior, tânărul a susţinut că fata a coborât din maşină şi a început să ţipe în mijlocul străzii, ceea ce a atras atenţia trecătorilor, astfel că a intrat în panică şi, pentru că nu ştia cum să o oprească, i-a tras o palmă peste faţă.

Potrivit lui Plăcintă, fata a început să plângă, astfel că mai mulţi bărbaţi s-au apropiat şi au început să întrebe ce se întâmplă, iar unii dintre ei erau ameninţători şi aveau asupra lor cuţite şi alte arme albe. Tânărul a afirmat că s-a urcat în maşină şi a plecat, deoarece s-a simţit ameninţat, însă a decis să se întoarcă, pentru a o lua şi pe fosta sa prietenă, dar odată întors, a fost atacat şi chiar împuşcat, astfel că a preferat să se urce într-un taxi şi să sune la Poliţie, recunoscând că „a fugit ca vulpea cu coada între picioare”, fără să reuşească să o ia şi pe Delia.

După ce a terminat de povestit ce s-a întâmplat pe 6 decembrie 2010, Andrei Plăcintă a fost întrebat de judecătoare dacă a consumat vreodată substanţe interzise, iar acesta a recunosct că, în timpul liceului, la vârsta de 15-16 ani, a fumat canabis, însă doar în timpul vacanţelor şi doar în Elveţia, unde consumul este legal.

Instanţa a decis continuarea audierilor în acest caz pentru data de 10 octombrie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button