Andrei Plăcintă a depus plângere împotriva bărbatului care a tras în el

de:
14 dec. 2010
0 Afișari
Andrei Plăcintă a depus plângere împotriva bărbatului care a tras în el

Avocaţii lui Adnrei Plăcintă au anunţat miercuri în timpul dezabaterilor privind contestaţia clientului lor împotriva hotărârii prin care Tribunalul Bucureşti a decis arestarea clientului lor pentru 29 de zile.

Reprezentanţii acuzatului au arătat că obiectul plângerii este o persoană al cărui nume nu îl pot furniza. Potrivi acestora, este însă cert că asupra maşinii tânărului cercetat pentru tentativă de omor s-a tras cu un pistol, dovadă fiind şi cămăşile de cartuş găsite atât în interiorul maşinii, cât şi un act medical eliberat de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti,scrie adevărul.ro.

În 8 decembrie, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Răzvan Andrei Plăcintă, acesta fiind acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

După ce şi-a bătut prietena în plină stradă, Andrei Plăcintă s-a urcat cu maşina pe un bărbat care a încercat s-o salveze pe fată, moment în care, un alt trecător a deschis focul asupra maşinii folosind un pistol cu bile.

Cookies