Andrei Năstase, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, se pregătește de nuntă

de:
11 sept. 2015
4 Afișari
Andrei Năstase, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, se pregătește de nuntă

Andrei Năstase are o relație de cinci ani şi jumătate cu Bianca Ciuvăţ, un fost manechin care acum face afaceri cu haine de firmă. Povestea lor de iubire pare desprinsă din filme şi, din declaraţiile lui Năstase jr, se pare că relaţia lor va fi la fel de longevivă precum a părinţilor lui, potrivit click.ro.

„Pentru mine Bianca e femeia perfectă şi a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă ea nu m-a crezut mult timp. Ne-am întâlnit într-un local, aveam cunoştinţe comune. Ea intra, eu ieşeam. Am stat un minut, cât a schimbat două cuvinte cu prietenul meu. Am făcut rost de numărul ei şi i-am spus «vreau să ieşim în oraş, vreau să bem o cafea. E ok să ne vedem în 5 minute?». De la primele întâlniri i-am spus «Bianca, pentru mine ai fost dragoste la prima vedere». Normal că ea nu mă credea şi, uite, s-a dovedit, căci după cinci ani şi jumătate îi spun acelaşi lucru”, a declarat, pentru Click!, Andrei Năstase.

Cei doi vor să se căsătorească anul viitor.

„Căsătoria urmează, dar o să fie o surpriză. Avem o relaţie foarte frumoasă, iar nunta e doar o verighetă, o hârtie în plus. Ne dorim, însă, foarte mult copii, în special o fetiţă”, a completat fiul fostului premier.

Cookies