Andrei Gamart – „Cantari de Garaj” & Vernisaj expozitie

de:
30 nov. 2011
0 Afișari
Andrei Gamart -

Andrei Gamart – „Cantari de Garaj” (chitara acustica, voce)

Totul a început într-o joacă, scriam texte şi le cântam la chitară prietenilor mei. Aveam un loc unde ne întâlneam zi de zi -garajul uniunii sindicatelor- şi ţineam acolo adevărate petreceri cu poezie, votka şi chitară. Nu am pretenţii de mare artist, sau muzician, sunt simple cântece de garaj. Dedicaţie prietenilor mei şi acelor timpuri când Garajul era centrul acestei lumi.

Concerte: Club A, 2007; Green Hours, 2008.

Vernisaj expozitie – „Quality Time With The Gamarts in Ploiesti”, 2010. Artist’s Book, 50 pag.

În vara lui 2010, silită de împrejurări, familia Gamarţ s-a mutat în Ploieşti, pentru o perioadă nedeterminată. Această carte este cronica şederii noastre în oraşul petrolului şi a gazelor, a laptelui şi a dragostei. Fiindcă dragostea nu are linişte, nici patrie, iar noi suntem acolo unde e dragostea.

Andrei Gamart picteaza, scrie poezie si cinta. Il cunoasteti poate pentru ca sinteti din Chisinau si ati auzit de poetii de la Human Zone, care recitau in strada sau poate pentru ca v-ati nimerit pe linga el, pe la vreun chef, cind a luat chitara in miini sau pentru ca ati luat voi in miini vreo carte de la Humanitas sau Litera, cu coperta facuta de el.

Intrare libera.

Cookies