Andreea Raicu şi-a cazat căţelul la noul hotel de lux pentru animale. VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE CANINĂ DE CINCI STELE

de:
27 oct. 2010
18 Afișari
Andreea Raicu şi-a cazat căţelul la noul hotel de lux pentru animale. VEZI CÂT COSTĂ O NOAPTE CANINĂ DE CINCI STELE

Andreea Raicu a ales o cameră VIP (Very Important Pet) pentru Efi, labradorul său, pentru perioada în care va fi plecată din oraş, la filmări, la Piteşti. Căţelul vedetei are o lăbuţă bandajată deoarece a fost operat din cauza unei malformaţii cu care s-a născut, dar tratamentul de VIP de la hotel îl va face, probabil, să uite de probleme.

Pluto Pet Hotel dispune de 16 camere din care două pentru VIP, adică Very Important Pet, după cum susţine proprietarul unităţii de cazare, Robert Caraman, iar fiecare patruped are propria cameră cu TV inclus. „Câinii sunt animale de rutină, obişnuite cu apartamentul, cu mirosul, cu zgomotul de fond, cu programul zilnic de masă şi de plimbare. Când proprietarul pleacă de acasă toate aceste lucruri se schimbă şi generează stres căţelului. Tocmai de aceea, hotelul e conceput astfel încât să reducă la minim disconfortul căţelului produs prin plecarea stăpânului. În camere, mobilierul îl imită pe cel de acasă, confortul termic este asemănător deoarece încălzirea trece prin pardoseală, avem fotolii şi televizor pentru fiecare căţel în parte”, a precizat instructorul de dresaj canin, Robert Caraman, proprietarul hotelului care a adăugat că fiecare patruped poate beneficia de plimbări zilnice în aer liber, antrenament fizic şi şedinţe de dresaj specializat, alături de asistenţă veterinară de specialitate.

Pentru astfel de condiţii, preţurile sunt pe măsură: între 45 şi 120 de lei pentru fiecare noapte de cazare, în funcţie de suprafaţă. Trebuie precizat faptul că în această sumă nu intră însă şi mâncarea. „Mâncarea este, de asemenea, personalizată. Dacă un câine este învăţat cu hrană uscată, atunci proprietarul îi poate lăsa aşa ceva de mâncare. Dacă un alt câine preferă mâncarea gătită i se poate prepara, contra cost, la bucătărie”, a completat Caraman.

Pentru a se convinge că patrupedele sunt îngrijite la cele mai înalte standarde, proprietarii pot vizualiza pe internet starea prietenilor lor de suflet cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate în fiecare cameră. „Sistemul LiveWebcam permite stăpânilor să îşi verifice câţeii din orice colţ al lumii pe baza unui cont deschis la noi. Astfel se vor convinge că noi nu intervenim cu nimic în activităţile de rutină şi păstrăm programul şi tabieturile fiecărui câţel în parte”, a explicat patronul Pluto Pet Hotel. Patrupedele pot fi preluate de îngrijitori atât de la domiciliul proprietarilor, cât şi de la aeroport, contra sumei de 50 de lei. Investiţia în hotelul canin de cinci stele este estimată de Caraman la aproximativ 150.000 de euro. Patronul susţine că, în perioada următoare, doreşte să extindă complexul Ham-Ham, din Barbu Văcărescu, cu un centru Spa dotat cu bandă de alergare indoor şi un pet salon care să asigure toaletajul, cosmetica şi tunsorile artistice pentru câini şi pisici. „Avem deja făcute rezervări pentru apartamentele VIP pentru perioada sărbătorilor de iarnă”, a conchis Caraman.

Cookies