BAZAR

Andreea Raicu pleacă de la Prima tv

 

Dupa 14 ani la Prima TV, Andreea Raicu s-a hotarat sa paraseasca postul de televiziune.

Informatia a fost confirmata chiar de vedeta de televiziune pe pagina de Facebook Andreea Raicu.

„Vreau sa va spun ca la finalul acestui an colaborarea mea cu postul Prima TV va ajunge la final.In cei 14 ani cat am lucrat cu Prima TV nu a trecut timpul, ci s-a umplut cu momente minunate. (…)

In acest moment insa politica de programe a postului nu mai corespunde cu dorintele si cu planurile mele de viitor asa ca am luat decizia de a pune punct colaborarii noastre”, a declarat ea.

Andreea a precizat ca se va mai implica in proiecte de televiziune, deoarece iubeste foarte mult acest domeniu.

„Aceasta nu este o despartire de televiziune, pentru ca e un domeniu pe care il iubesc si care ma face sa ma simt extrem de vie! Daca vor exista in viitor propuneri de colaborare cu care sa rezonez cu adevarat, cu siguranta le voi da curs. Aici este locul in care ma veti gasi mereu!”, a punctat ea.

In privinta a ceea ce o sa faca in continuare, fosta vedeta a Prima TV a precizat ca se va ocupa mai mult de revista sa online, dar si in alte proiecte pe care le are in desfasurare.

De-a lungul celor 14 ani, Andreea Raicu a prezentat la Prima TV emisiuni precum „Big Brother”, „Megastar”, „Intalnire pe nevazute” sau „Reuniune de clasa”, anunță ziare.com.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button