Andreea Raicu, oripilată de şoferii din Bucureşti

de:
26 nov. 2010
0 afișări
Andreea Raicu, oripilată de şoferii din Bucureşti

Andreea Raicu a avut parte de o experienţă neplăcută, dar oarecum comună în Bucureşti: isteria şoferilor prinşi în trafic. Vedeta povesteşte pe blog episodul:

„Mergeam pe Calea Victorie. Era ora 5 dupa amiaza. Ploua, iar traficul era cumplit. Siruri de masini asteptau sa intre pe bulevardul pricipal din stradulele laterale. Am dat voie unei masini sa intre in randul in care eram si eu. Si celei de-a doua masini. Chiar si celei de-a treia desi traficul se mai fluidizase. Cea de-a patra masina desi nu avea prioritea fara sa se asigure a intrat ca un bolid parca singur pe strada. Nu e prima ora cand vad o astfel de situatie. Oameni grabiti si lipsiti de respect in trafic vezi foarte des in ziua de azi. Ceea ce m-a socat era figura schimonosita de la tipetele pe care le arunca femeia de la volan. Injura si gesticula intr-o maniera imposibil de imaginat in orice situatie. Am ignorat-o si am mers mai departe, dar mi-a ramas in minte imaginea acelei femei complete isterice…
la ce a ajutat-o un astfel de comportament? Sa aiba prioritate? Da, dar ar fi avut cu siguanta si daca ar fi zambit si ar fi cerut permisunea de a trece…cata rautate….cat consum de energie…la ce bun?”

Cookies