Andreea Raicu, o altă victimă lăsată în chiloţi de vrăjitoarea Vanessa

de:
15 ian. 2012
5 Afișari
Andreea Raicu, o altă victimă lăsată în chiloţi de vrăjitoarea Vanessa

Andreea Raicu ar fi apelat la vrăjitoare cu aproape şase ani în urmă, din pricina unui episod nu tocmai pe placul fotbalistului. Se pare că Andreea ar fi călcat strâmb, când, la o nuntă, s-a întâlnit cu un fost iubit, pe nume Cristi Mailat, cu care – se pare – a înnoptat în acelaşi dormitor, scrie revista Ciao, povestea fiind preluată de cancan.ro. Toate acestea au ajuns la urechile lui Chivu, aflat în Olanda pe vremea aceea, şi au pus capăt relaţiei.

După evenimentul respectiv, Raicu a avut o perioadă grea, un fel de sfârşit al lumii pe fond nervos. Dispusă să facă absolut orice pentru a recâştiga iubirea sportivului, bruneta a apelat şi la vrăjitoare, iar întâmplarea face să fi apelat chiar la Vanessa, vedetă mediatică în această perioadă. Din câte se pare, Vanessa, simţind disperarea Andreei, i-a cerut să vină la ea, îmbrăcată doar în cămaşă de noapte, spunându-i că acesta ar fi ritualul de reîmperechere. Cochetă din naştere, Andreea nu a venit cu cămaşa de noapte a bunicii, ci a îmbrăcat una sexy, care imediat a stârnit fantezii în rândul neamurilor vrăjitoarei. Întâmplarea a făcut ca în timpul ritualului să fie prezent în seara respectivă în casa Vanessei şi un bărbat din familia acesteia, care, de cum a văzut-o pe Andreea semidezbrăcată, a sărit pe ea, hărţuind-o sexual. Andreea nu a depus niciodată plângere la poliţie, însă a povestit toate acestea unei apropiate.

Oana Zăvoranu a recunoscut că a apelat la serviciile vrăjitoarelor unde, de-a lungul timpului, a pierdut mai multe bunuri scumpe,casă şi maşină. La unul dintre ritualuri, amantul vrăjitoarei a făcut pe dracul pentru a o speria pe Zăvoranca.

Cookies