BAZAR

Andreea Marin, surprinsă la Căpitan în Bucătărie!

Dacă acum un an Camelia Căpitanu făcea parte din echipa Andreei Marin în calitate de co-prezentator al emisiunii „Prețuiește Viața”, acum, aceasta și-a propus să o surprindă pe Andreea, și i-a ieșit! Știind că Andreea promovează un stil de viață sănătos, având chiar un meniu raw vegan ce-i poartă numele, realizatoarea emisiunii „Căpitan în Bucătărie”, Camelia Căpitanu, a ales câteva dintre rețetele Andreei, pe care le-a gătit – dar adăugând câte un element surpriză ce trebuia ghicit!

Cele două au servit masa la o șuetă între fete, au discutat despre schimbările din viața Andreei și au povestit cu zâmbetul pe buze despre ce stă în puterea noastră să facem, ca să ne fie mai bine. „Trebuie să avem grijă să fim curați de dinăuntru, așa cum ne dorim să fim curați și pe dinafară”.

În emisiune s-a vorbit despre alimentație sănătoasă, dar ne-am oprit și asupra modului în care ne alimentăm gândurile: „Echilibrul vine din ceea ce lași să intre în casa ta – casa ta, e trupul tău. Ce idei intră în mintea ta, pentru că trebuie să alegem ce urmărim, și când deschidem televizorul, ce tip de informație lăsăm să intre în casa noastră. Am ales să nu mă mai las manipulată de tot ceea ce se întâmplă în jur și de tot ceea ce încearcă alții să îmi vândă. Am ales să primesc ceea ce am nevoie și ceea ce consider că e pozitiv pentru mine, și prin mine pentru ceilalți dragi”, a completat Andreea în emisiune.

Andreea ne-a povestit și despre relația mamă-fiică – „Îmi doresc foarte mult să văd un pas înainte în copilul meu, față de eu cea de ieri” și a transmis un mesaj către toate mamele – „Noi uităm poate că îi văduvim pe copiii noștri de amintirile pe care le-au sădit mamele noastre în noi. Măcar o dată pe săptămână, gătește-i ceva copilului tău ca să vadă ce se întâmplă în bucătărie, și ca să simtă mirosul venind din bucătăria de acasă.”

Iar dacă ne-am dus cu gândul spre bucătăria de acasă, Andreea și-a amintit ce înseamnă pentru ea gustul gustul copilăriei. Devenită deja o rubrică permanentă la Căpitan în Bucătărie, întrebarea despre gustul copilăriei i-a adus Andreei amintiri dragi în prezent, spunând cu emoție:

„Precum vezi, mă-ndrept spre copilărie, și mă bucur că-i așa!”

La Andreea Marin în bucătărie se lucrează în echipă – soțului îi place să gătească, iar Violeta vine și ea cu indicații, pentru că până la urmă e important să adaptezi „în bucătăria ta după felul în care îți permiți și după felul în care gustul tău îți dictează. Fii curios, fii creativ”, ne îndeamnă Andreea.

„Faci supa mai bună ca mine!”, i-a spus Andreea Căpitanului emisiunii!

Pentru întâlnirea cu Andreea, meniul de bord a cuprins o supă fresh de castraveți, o salată savuroasă de linte cu dressing de tofu și la final, surpriza pregătită Andreei pentru aniversarea de Sf. Andrei – un delicios tort raw vegan de ciocolată. Toate rețetele sunt prezentate de Camelia în emisiune, așa că pot fi preparate foarte ușor și acasă!

Despre un stil de viață sănătos ne-a vorbit și Cătălina Olteanu, psiholog & life coach, în cadrul rubricii „Spune-mi ce mănânci, ca să-ți spun cine ești!”. Cătălina este de părere că aceste două variabile, si anume alimentația sănătoasă a corpului cât mai ales, cea a minții și sufletului, sunt două variabile care nu pot funcționa una fără cealaltă: „Gândurile sănătoase alături de alimentația sănătoasă, sunt principalele indicii ale unei vieți fericite!”

Emisiunea „Căpitan în Bucătărie” este un show de divertisment în care mâncarea e doar pretextul prin care invitații, oameni care pot împărtăși valoare celor din jur, se strâng in jurul mesei pregătite de Camelia Căpitanu, și asemenea celor de acasă, asemenea prietenilor care se întâlnesc la masă, printr-o conversație plăcută și relaxată, împărtășesc informații utile despre viață.

Din 29 noiembrie, emisiunea este în fiecare sâmbătă de la 15:30 la 16:30, la Nașul TV!

Ediția în care Andreea Marin s-a îmbarcat la „Căpitan în Bucătărie”poate fi vizionată și online, aici: https://www.youtube.com/watch?v=aEnLXk8o6o4&list=PLjb9cilya2MHsNmk9VTLn8UwqcI9gWkTx&index=1&t=0s

Vă așteptăm în portul Căpitanului – https://www.facebook.com/capitaninbucatarie , pentru mai multe fotografii și povești de la bord!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button