BAZAR

Andreea Marin şi medicul turc s-au despărţit. Anunțul a fost făcut pe paginile lor de Facebook

La două zile după ce Andreea Marin a declarat într-un interviu că relaţia ei cu Tuncay Ozturk este una cât se poate de serioasă, turcul a anunţat că cei doi s-au despărţit, scrie rtv.net.

„Eu şi Andreea suntem prieteni foarte buni. Dar am luat decizia să nu mergem mai departe cu această relaţie. Am renunţat la relaţie. Vă mulţumesc mult pentru respectul pe care l-aţi avut pentru relaţia noastră”, a scris Tuncay pe pagina sa de Facebook.

Despărţirea a fost confirmată şi de Andreea Marin tot prin intermediul Facebook-ului.

„Bine v-am regasit, dragii mei! Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre. Intrucat telefoanele, mailurile si urmaririle de tip paparazzi fac imposibila o desfasurare fireasca a lucrurilor si intrebarile de natura intima, precum si speculatiile sunt cu mult disproportionate fata de realitatea noastra, am decis impreuna ca fiecare dintre noi sa anunte acest lucru pe facebook-ul sau. O zi frumoasa tuturor!”, a scris Andreea pe Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button