BAZAR

Andreea Marin, plângând: „Infidelitatea nu a fost motiv de divort, agresivitatea, DA”!

„Infidelitatea nu e un motiv indeajuns pentru un divort. sunt alte lucruri mult mai grave care se pot intampla. Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi care vede si simte, poate imprumuta acelasi comportament. Daca permiti sa se intample asta, e vina ta ca fiul, fiica ta va avea probleme.

Nu as putea sa suport ca fiica mea va suporta ca cineva sa ii arunce o palma, cu sau fara motiv. Ei bine, nu! Mi-as reprosa ca parinte ca am suportat la randul meu”, a spus Andreea la Kanal D, conform wowbiz.

Recomandarile noastre

„Nu as fi luat decizia de a divorta doar pe motiv de infidelitate”, a mai declarat „Zana” la emisiunea lui Teo. Ea le-a sfatuit pe toate femeile din Romania sa nu accepte sa traiasca alaturi de un partener de viata care le loveste.

„Pentru violenta domestica nu exista scuza. Nu exista s-a intamplat doar o data, a doua oara nu se va mai intampla”, a completat ea.

„La orice varsta poti sa iti refaci viata”, a mai spus Andreea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button