Andreea Esca riscă AMENDĂ de 100.000 de euro de la Pro TV

de:
15 iun. 2014
0 Afișari
Andreea Esca riscă AMENDĂ de 100.000 de euro de la Pro TV

ANDREEA ESCA are un contract foarte strict cu Pro TV. Una dintre clauze ar fi interdicţia de a-şi schimba coafura şi culoarea părului fără acordul şefilor, iar în spatele acestui fapt ar fi şi un contract semnat de ambele părţi. În cazul în care Andreea Esca  vrea, peste noapte, să se tundă altfel sau să-şi vopsească părul, din blond, în negru ca abanosul, nesocotirea ordinelor şefilor săi ar fi sancţionată nu numai cu concedierea, dar şi cu o amendă usturătoare de 100.000 de euro, scrie Ziua News.

Clauzele contractuale ale vedetelor PRO TV sunt foarte stricte şi usturătoare. Pe lângă cea care interzice schimbarea coafurii şi a culorii părului, unii dintre prezentatori n-ar avea voie să facă topless, să plece în luna de miere fără aprobarea şefilor, să distribuie, pe site-urile de socializare, fotografii care le-ar putea afecta imaginea, să facă declaraţii publice atât despre profesie, cât şi despre viaţa intimă sau de familie, fără ca acestea să fie aprobate, în prealabil de şefi, iar doamnele şi domnişoarele nu au voie să rămână însărcinate, dacă şeful consideră că nu este o perioadă potrivită.

Mai ales în cazul celor care apar pe sticlă, este interzisă cu desăvârşite şi îngrăşarea sau slăbirea, fiind penalizaţi pentru fiecare kilogram în plus sau în minus, faţă de greutatea considerată de şefi ca fiind ideală.

Cookies