Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu, medaliate la Grand Prix IJF de la Abu Dhabi

de:
31 oct. 2014
0 Afișari
Andreea Chiţu şi Corina Căprioriu, medaliate la Grand Prix IJF de la Abu Dhabi

Andreea Chiţu a câştigat grupa B după victorii în faţa sportivelor Alexandra Starkova (Ucraina) şi Yingnan Ma (China), iar în semifinale a învins-o şi pe rusoaica Natalia Kuziutina. În finala categoriei, Andreea Chiţu a cedat însă în faţa campioanei mondiale, kosovara Majlinda Kelmendi, care luptă sub însemnele IJF, anunţă Mediafax.

Tot vineri, la categoria 48 de kilograme, Monica Ungureanu a fost eliminată în turul doi al grupei A, în timp ce Violeta Dumitru a pierdut în ultimul tur al grupei C intrând în recalificări. În prima luptă din această fază, Dumitru a învins-o pe chinezoaica Yahong Jiang, iar în disputa pentru medalia de bronz a cedat în faţa sportivei Sol Mi Kim (Coreea de Nord).

De asemenea, la categoria 57 de kilograme, Corina Căprioriu a câştigat grupa B după victorii în faţa unor sportive din Olanda şi Italia, dar ulterior a pierdut în semifinale în faţa Laetitiei Blot (Franţa), iar în lupta pentru medalia de bronz a dispus de Catherine Beauchemin-Pinard (Canada).

La Grand Prix IJF de la Abu Dhabi, care este dotat cu premii totale de 154.000 de dolari şi care se încheie duminică, România va mai fi reprezentată de Cristian Bodîrlău (categoria 81 kilograme), dar şi de Daniel Natea şi Vlăduţ Simionescu (ambii la categoria plus 100 kilograme).

Medalia de aur va fi recompensată cu 5.000 de dolari, cea de argint cu 3.000 şi cele de bronz cu câte 1.500 de dolari.

Cookies