Andreea Berecleanu şi medicul Stan, împreună la nunta Alessandrei Stoicescu

de:
08 oct. 2013
0 Afișari
Andreea Berecleanu şi medicul Stan, împreună la nunta Alessandrei Stoicescu

Zvonurile aparute in presa conform carora Andreea Berecleanu ar forma un cuplu alaturi de chirurgul plastician Constantin Stan, nimeni altul decat medicul care ii „aranjeaza” fata, prind din ce in ce mai mult contur, scrie Wowbiz.ro. Conform martorilor, cei doi au venit tinandu-se de mana, sambata seara, la petrecerea de nunta a Alessandrei Stoicescu.

Cei doi au atras toate privirile şi nu numai ca nu s-au simtit stanjeniti, ba chiar au facut risipa de gesturi tandre, precum tinerii indragostiti, potrivit Wowbiz. Andreea Berecleanu si medicul Stan au dat frau liber sentimentelor si au stat numai impreuna, sorbindu-se din priviri, toata noaptea. Ei n-au stat retrasi, ci au dansat, au socializat cu invitatii, Andreea facandu-i cunostinta partenerului sau cu mai toti colegii din trust.

Andreea Berecleanu a divortat de Andrei Zaharescu, cel care i-a fost partener timp de 14 ani si cu care are doi copii. Cei doi au preferat să păstreze cât discreţia în privinţa separării lor.

Si partenerul ei actual este cunoscut pentru discretia cu care isi invaluie viata pesonala. Chirurgul Stan a fost implicat intr-o relatie de lunga durata cu medicul nutritionist Mihaela Bilic.

Cookies