BAZAR

Andreea Berecleanu, în lacrimi, în timp ce prezenta o știre ce o afecta personal

Ştirea despre victimele torţionarului Ioan Ficior, nu mai puţin de 103 la număr, în închisoarea comunistă de la Periprava, a răscolit-o teribil pe prezentatoarea Andreea Berecleanu. Şi asta pentru că bunicul ei a fost unul supravieţuitorii lagărului morţii, penitenciar între ai cărui pereţi s-au consumat poveşti ce-ţi fac pielea de găină.

„Emoţiile pe care le-am trăit miercuri seara nu pot fi descrise. Bunicul meu a supravieţuit celor două războaie mondiale, dar şi celor şase ani de detenţie de la Periprava. S-a prăpădit când eu aveam 13 ani.Îmi povestea mereu întâmplări de pe front, niciodată însă despre anii de închisoare. Iată cum se scrie istoria, poate nu întâmplător meseria asta m-a ales pe mine”, a mărturisit Andreea, conform Libertatea.

Ficior, care în prezent are o penise de 5.100 de lei şi locuieşte într-uin apartament cu 4 camere, este acuzat miercuri de genocid, ar Parchetul a dispus începerea urmăririi penale pe numele acestuia.
Ficior a introdus la Colonia de muncă Periprava un regim de detenţie abuziv şi represiv, îndreptat împotriva deţinuţilor politici. Au fost strânse documente care arată că, în perioada în care era la conducerea lagărului de la Periprava, au murit 103 deţinuţi, toţi condamnaţi pentru delicte politice. Probele au fost transmise Parchetului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button