BAZAR

Andreea Berecleanu dezvăluie motivele DIVORŢULUI de Andrei Zaharescu

Ea a explicat că nu au existat factori externi, pur şi simplu lucrurile nu mai mergeau bine şi prezentatoarea a vrut să evite suferinţa rezultată dintr-un mariaj nefericit.

„Nu au fost factori externi, meseria noastră a fost cauza principală. În clipa în care nu s-a mai dansat şi nu s-a mai cântat în casă, am spus stop. Copiii mei au stiut tot şi fericirea lor este cea mai importantă. Nu am avut nicio suferinţă şi nu am vrut sa am vreo suferinta, de asta am spus stop”, a povestit Andreea, citată de click.ro. 

Mai mult, prezentatoarea a dezvăluit că, înainte de a lua decizia de a pune punct căsniciei, s-a sfătuit cu tatăl ei şi cu Eva, fata ei de 12 ani.

„M-am sfătuit cu tata când am hotărât să divorţez. Nu i-am spus mamei, pentru ca e mai emoţională. De la tata şi de la Eva am primit cele mai valoroase sfaturi. Am 100% încredere în Eva, mă regăsesc în ea”, a completat Andreea.

Andrei şi Andreea s-au iubit timp de 15 ani şi păreau de departe cel mai sudat cuplu din showbizul autohton. În urmă cu trei luni, au hotărât însă să divorţeze şi s-o ia fiecare pe căi separate. Dacă ştirista şi-a găsit fericirea în braţele medicului estetician Constantin Stan (57 de ani), Zaharescu se iubeşte de câteva săptămâni cu avocata Cosmina Ionescu (34 de ani), care seamă leit cu fosta soţie. După divorţ, Zaharescu nu a uitat de copii şi profită de fiecare clipă alături de ei. 

CITEŞTE ŞI Andreea Berecleanu, în lacrimi la pupitrul ştirilor. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button