BAZAR

Andreea Antonescu a făcut o criză de rinichi în semifinala show-ului SPLASH! VEDETE LA APĂ

SPLASH! VEDETE LA APĂ: Andreea Antonescu a făcut o criză de rinichi, cu puţin timp înaintea celei de-a doua semifinale a show-ului. „Cu o oră înainte de semifinală, am făcut o criză de rinichi foarte puternică. Atât de rău mi-a fost, că am vrut să abandonez concursul. Rinichii mi se blocaseră, iar picioarele nu mi le mai puteam mișca, Din fericire, aveam în camera de hotel medicamentele pe care le iau în astfel de situații și am reușit să mă pun, cât de cât, pe picioare. În copilărie, am avut probleme grave cu rinichi, de aceea mi s-a interzis să fac sport… De atunci, urmez un tratament permanent”, a declarat Andreea Antonescu, citată de româniatv.net.

SPLASH! VEDETE LA APĂ: Cum în semifinală fiecare concurent va fi însoțit la platformă de o rudă sau un prieten alături de care va sări, în tandem sau separat, Andreea a ales să facă asta alături de fostul ei coregraf și un bun prieten. „Eugen este cel care i-a acordat tatălui meu primul ajutor, atunci când a făcut infarct, în 2001, după un concert al fratelui meu, Răzvan, la Galați. Avea pe atunci 16 ani și dansa în trupa fratelui meu. Eugen i-a făcut atunci tatălui meu respirație articifială, însă, din păcate nu s-a mai putut face nimic”, ne-a povestit Andreea. Tatăl Andreei, domnul Gigi Antonescu, fost impresar al trupei Andre, și-a pierdut viața, în 2001, în urma unui infact. Andreea povestește că, în acea zi, se afla la București, unde avea de susținut examenul de bacalaureat.

S-au antrenat de zor, au înfruntat micile incidente și au convins juriul că sunt buni. Prima semifinală a emisiunii „Splash! Vedete la apă” s-a încheiat, iar ei merg mai departe.

SPLASH! VEDETE LA APĂ: Au fost opt concurenți, însă doar Șerban Copoț, Florin Neby, Giani Kiriță și Natalia Mateuț au arătat că au potențial pentru a câștiga marele trofeu, așa că merg în marea finală.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button