Andre Rieu a ajuns în Bucureşti: Voi cânta ceva special pentru români, va fi o surpriză

de:
04 iun. 2015
0 Afișari
Andre Rieu a ajuns în Bucureşti: Voi cânta ceva special pentru români, va fi o surpriză

CONCERT ANDRE RIEU, BUCUREȘTI. Celebrul violonist Andre Rieu a ajuns joi, în jurulul orei 14.00, la București unde va susține o serie de șapte concerte, informează Hotnews.ro.

Imediat după ce avionul său a aterizat pe aeroportul Henri Coandă, Andre Rieu a declarat că stabilește un record personal prin faptul că susține în țara noastră șapte concerte și că abia așteaptă să întâlnească publicul român.

CONCERT ANDRE RIEU, BUCUREȘTI. Mai sunt bilete disponibile pentru concertele din zilele de 5 şi 7 iunie, iar acestea pot fi achiziţionate atât de la punctele de vânzare amplasate în dreptul celor două intrări principale ale spectacolului, cât şi prin intermediul reţelei Eventim şi a platformei online www.eventim.ro .

CONCERT ANDRE RIEU, BUCUREȘTI. „Este un record personal, voi avea șapte concerte. Muncim de doi-trei ani și sunt foarte fericit ca acest turneul are loc și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul român. (…) Voi cânta ceva special pentru români, va fi o surpriză”, a declarat violonistul.

De asemenea, Andre Rieu a precizat că va cânta pe o scenă specială pe care o folosește la concertele sale în aer liber.

CONCERT ANDRE RIEU, BUCUREȘTI. „Scena mea este aceeași pe care o folosesc la concertele din aer liber, pentru ca toată lumea să mă poată vedea. Nimeni nu mai are o scenă ca aceasta, este ca un templu grecesc”, a spus Andre Rieu.

Întrebat unde mai are spectacole în aer liber, celebrul violonist a precizat că susține astfel de concerte doar în orașul său și în București.

„Sunteți speciali pentru mine”, a mai spus Andre Rieu.

CONCERT ANDRE RIEU, BUCUREȘTI. Vineri seara, violonistul va deschide seria celor șapte spectacole pe care le va susține în fața publicului român. Seria de concerte va continua în zilele de 6, 7, 11, 12, 13 și 14 iunie.

Pe parcursul celor 7 zile de concert maestrul Gheorghe Zamfir va fi parte a show-ului lui André Rieu, avand inclus un moment artistic de excepție.

CONCERT ANDRE RIEU, BUCUREȘTI. Începând cu ora 20.30, regele valsului va urca pe scena din Piața Constituției, spre a le dărui românilor un concert de neuitat!

 

Cookies