Andra Râșnoveanu, condamnată în dosarul ANL, s-a întors în țară și s-a predat

de:
25 mai 2013
19 Afișari
Andra Râșnoveanu, condamnată în dosarul ANL, s-a întors în țară și s-a predat

Potrivit Mediafax, Râşnoveanu a revenit în ţară cu o cursă aeriană, însă nu a fost oprită la controalele de securitate de la aeroport.

Instanţa supremă, după ce a decis condamnările definitive din dosarul ANL, a transmis minuta respectivei hotărâri către autorităţile responsabile de aplicarea mandatelor de executare a pedepsei în cazul inculpaţilor, au mai spus aceleaşi surse.

Minuta deciziei instanţei supreme ar fi ajuns, astfel, şi la Poliţia de Frontieră, susţin sursele citate.

De la Centrul de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei Capitalei, Andra Râşnoveanu va fi dusă într-un penitenciar.

În 9 mai, Radu Ion Fotino, revendicatorul terenurilor din cartierul ANL „Henri Coandă”, acuzat de înşelăciune prin afaceri cu terenuri, a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 16 ani de închisoare cu executare, cea mai mare pedeapsă dispusă într-un dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Instanţa a respins atunci ca nefondate recursurile declarate de DNA, Radu Ion Fotino şi Andra Luminiţa Râşnoveanu împotriva deciziei din 20 decembrie 2011 a Curţii de Apel Bucureşti.

Astfel, instanţa supremă a menţinut condamnările dispuse de Curtea de Apel Bucureşti în cazul celor doi, Fotino având de executat 16 ani de închisoare, iar Râşnoveanu rămânând cu pedeapsa de 11 ani de închisoare.

Cookies