ȘTIRI

André Rieu susţine un al cincilea concert în Bucureşti

Datorită cererii extraordinare din partea publicului din România pentru primele concerte, André Rieu şi municipalitatea au căutat împreună soluţii pentru a veni în întâmpinarea fanilor. Astfel, un nou concert a fost programat pe 6 iunie 2015, în Piaţa Constituţiei, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Biletele pentru concertul de pe 6 iunie 2015 sunt disponibile începând de joi, de la ora 18.00, în reţeaua Eventim şi prin partenerii autorizaţi, informează organizatorii evenimentului.

„Dragi români, doresc să vă urez sărbători fericite!”, transmite André Rieu, care a pregătit un mesaj video de Crăciun special pentru fanii români, scrie mediafax.ro.

Născut în 1949, la Maastricht, Olanda, André Leon Marie Nicolas Rieu este violonist, dirijor şi compozitor. Acesta este unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume, revitalizând muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline de extravaganţă şi de emoţie. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button