BAZAR

ANDRÉ RIEU lansează, vineri, la Bucureşti, DVD-ul concertului din Piața Constituției

ANDRÉ RIEU „LIVE ÎN BUCUREȘTI”, DVD-ul concertului susținut în Piața Constituției de celebrul artist, va fi lansat vineri după-amiază, la Bucureşti. Vineri, 27 noiembrie, de la ora 15:00, fanii se pot întâlni cu André Rieu în foaierul Grand Cinema & More și să obțină autograful artistului pe exemplarul DVD-ului André Rieu – Live în București. Toate veniturile realizate în urma vânzării acestui DVD vor fi donate victimelor din Club Colectiv, după cum a anunţat artistul în urmă cu mai bine de două săptămâni, când a ajuns la locul tragediei pentru a aprinde lumânări în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în incendiu.

Andre Rieu a venit la Bucureşti, pe 7 noiembrie, pentru a depune flori în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv. Atunci, artistul a anunţat că va dona toţi banii din DVD-ul concertului susţinut la Bucureşti victimelor din Colectiv.

Tot vineri, Primaria Municipiului Bucuresti va acorda titlul de „Ambasador Onorific al Bucurestiului”, violonistului, dirijorului si compozitorului olandez, André RIEU, pentru felul in care a promovat cultura si folclorul din Romania in lume.

În luna iunie a acestui an, mult îndrăgitul violonist André Rieu a cucerit inimile celor peste 85.000 de spectatori din România cu șapte concerte grandioase.

Rezultatul celui mai important eveniment concertistic al anului 2015 a fost unul excepțional, iar momentele minunate petrecute alături de publicul din România l-a determinat pe marele artist să consolideze această relație, pregătind un cadou deosebit, în pragul lunii decembrie. Apropierea sa față de fanii din România s-a simțit cu atât mai mult în momentele dificile. André Rieu nu a rămas indiferent în urma tragediei de la Colectiv, deplasându-se la București, special, pentru a aduce un omagiu și, de asemenea, pentru a veni în sprijinul victimelor. Profund afectat, acesta a decis să doneze familiilor îndurerate, întreg profitul rezultat în urma vânzării DVD-ului concertului de la București.

Vineri, 27 noiembrie, violonistul André Rieu revine la București pentru lansarea oficială a DVD-ului „Live în București”. Evenimentul de lansare se va desfășura în foaierul Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, la ora 15:00, unde vor fi așteptați primii cumpărători ai noului DVD. Toți cei prezenți vor putea cumpăra primele exemplare ale dvd-ului și vor putea obține un autograf, semnat chiar de André Rieu.

Începând de vineri, 27 noiembrie, DVD-ul ANDRÉ RIEU „LIVE ÎN BUCUREȘTI” va fi disponibil exclusiv în magazinele Carrefour și va putea fi achiziționat la prețul de 49,90 lei.

Sub îndemnul „Vezi, asculți, ajuți #Colectiv”, toate veniturile încasate în urma vânzării acestui DVD vor fi direcționate către familiile victimelor din clubul Colectiv.

Iată trailer-ul DVD-ului André Rieu „Live în București”: 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button