Anda Adam, însărcinată în şase luni. Cât s-a îngrăşat de la începutul sarcinii. FOTO

de:
26 aug. 2015
4 afișări
Anda Adam, însărcinată în şase luni. Cât s-a îngrăşat de la începutul sarcinii. FOTO

„Merg în continuare la sală, dar nu am voie să-mi lucrez abdomenul. Pot să îmi lucrez brațele, să fac anumite exerciții de picioare și spate. Nu trebuie să faci nimic extrem. Eu am aceleași activități. Merg în continuare la concerte, dansez! Vorba medicului meu: să fii insărcinată nu înseamnă să fii bolnavă”, a spus Anda Adam, care urmează să nască la începutul iernii o fetiță.

În cele șase luni de sarcină, Anda a luat în greutate doar cinci kilograme și recunoaște că a schimbat mult dieta. Nu consumă grăsimi și nu simte nevoia să mănânce dulciuri, ci preferă lapte, iaurt și mere, scrie Libertatea.

În urmă cu două luni, cântăreața Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin Andrei într-un decor de vis și au petrecut alături de invitați pe malul lacului Snagov. Tânărul de 29 de ani pare să aibă un trecut pe cât de necunoscut publicului larg, pe atât de tulbure din punct de vedere legal.

Pe numele lui Andrei Sorin a fost întocmit în urmă cu trei ani un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de deţinere în vederea punerii în circulaţie sau punerea în circulaţie în orice mod a instrumentelor de plată electronică falsificate, retragere frauduloasă de numerar cu un instrument de plată electronic fără consimţământul titularului. I-a fost emis mandat de arestare, iar viitorul soţ al Andei Adam a fost încătuşat şi arestat pentru trei zile, până când Curtea de Apel i-a acceptat contestaţia.

Dosarul stufos şi cu implicaţii ample care depăşesc graniţele ţării a fost transferat la DIICOT, unde se află şi acum în lucru. Detalii, aici

Cookies