Anchor Grup şi-a redus la jumătate investiţiile în reamenajarea Bucureşti Mall şi Plaza România

de:
27 sept. 2013
0 Afișari
Anchor Grup şi-a redus la jumătate investiţiile în reamenajarea Bucureşti Mall şi Plaza România

Gaiţă a spus, joi, că din investiţia de 25 milioane euro cel mai probabil banii vor fi alocaţi în mod egal pentru cele două mall-uri. Procesul va începe în prima parte a anului viitor şi va dura doi ani, scrie Capital.ro.

În ceea ce priveşte Plaza România, Răzvan Gaiţă a spus că o parte va fi transformată în clădire de birouri, respectiv 10.000 de metri pătraţi din cei 40.000 de mp.

În urmă cu doar un an, planurile companiei erau cu totul altele. Ali Ergun Ergen, CEO-ul Anchor Grup de atunci, anunţa că grupul va investi 50 milioane euro în cele două mall-uri, pentru creşterea fluxului de clienţi, până la 10 milioane de vizitatori anual, prin crearea de lifestyle centers, concept care înglobează atât elemente de retail tradiţionale, cât şi experienţe inedite şi servicii adecvate stilului de viaţă modern.

Ali Ergun Ergen a mai precizat, în urmă cu un an, că în Plaza Romania va fi deschis şi unul dintre cele mai mari parcuri de distractii indoor din Europa de Est. Tot atunci, reprezentanţii companiei precizau că după reamenajarea peisagistica si urbanistica, Bucuresti Mall si Plaza Romania vor avea noi spatii de divertisment, terase in aer liber, gradini si cafenele consola.

Vezi aici: Cum ar fi trebuit să arate Bucureşti Mall şi Plaza România, conform planurilor de anul trecut

Cookies