Anchetatorii nu exclud crima în cazul militarului francez găsit mort într-un hotel din București. Ce e nou în anchetă

07 nov. 2022
401 Afișari
Anchetatorii nu exclud crima în cazul militarului francez găsit mort într-un hotel din București. Ce e nou în anchetă
Anchetatorii nu exclud crima în cazul militarul francez găsit mort într-un hotel din București. Ce e nou în anchetă / Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Au apărut noi informații referitoare la cazul militarului francez ce a fost găsit mort într-o cameră de hotel din București. Bărbatul a fost găsit fără suflare cu o plagă înjunghiată la nivelul gâtului.

Crima nu este exclusă în cazul militarului francez găsit mort într-un hotel

Anchetatorii au transmis că deși nu au fost găsite urme de violență pe corpul victimei, varianta unei crime nu este exclusă, conform Antena 3.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de către Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML), unde urmează să fie realizată autopsia pentru a se determina care a fost cauza morții.

La acest moment cercetările în cauză sunt efectuate de către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de cameristă

Militarul francez a fost găsit, duminică, fără suflare în camera unui hotel aflat în Piața Montreal din București. Trupul bărbatului a fost descoperit de o cameristă care a decis să intre în camera militarului când acesta nu a răspuns la ușă.

Conform unor surse judiciare, militarul a fost găsit fără suflare și cu o plagă înjunghiată la nivelul gâtului. Aceasta a fost produsă cu o foarfecă.

Aceleași surse apropiate de anchetă au declarat, pentru Antena 3, că militarul francez se cazase împreună cu alți colegi de-ai săi în data de 3 noiembrie. Aceștia urmau să rămână cazați până la data de 3 ianuarie 2023.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de poliție, dar și un procuror din cardul Parchetului Militar. Oamenii legii vor verifica imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în încercarea de a reconstitui ultimele ore în care bărbatul a fost în viață.

Cookies