ARHIVA B365

Anchetă la RATB, după ce un șofer i-a închis ușa în nas unei mame care și-a urcat mai întâi copilul

Un șofer de autobuz din Capitală va fi anchetat de superiorii săi după ce ieri, a călcat în picioare orice urmă de bun simț ori de bună conduită la serviciu.

Atenționat de călători de faptul că mama băiatului nu a reușit să urce în autobuz, șoferul RATB a replicat sec celoralți călători: „Și ce dacă?”, scrie libertatea.ro.

Atitudinea lui i-a indignat pe ceilalți bucureșteni aflați în autobuz, care au publicat pe Facebook o fotografie în care se arată numărul de înmatriculare al mijlocului de transport, însoțită de un meșaj ce descria situația de-a dreptul incredibilă într-o Românie a anului 2015.

„Această masină RATB cu nr de înmatriculare B 57 HRS, azi în data de 09.03.2015, între orele 12:10 – 12:20 la stația Curtea de Argeș de pe Șos. Bucuresti-Magurele o femeie și-a urcat copilul în mașină de 4-5 ani și în momentul în care femeia a vrut să urce și ea, șoferul a închis ușile și a plecat mașina fără mama copilului. Femeia a alergat puțin după mașină bătând în usile mașinii, dar șoferul nu a încetat din traseu, la insistențele călătorilor spunându-i șoferului că a plecat fară să aștepte să urce și mama copilului, soferul a avut cel mai ieșit din comun răspuns: „Și ce dacă…”. Oameni buni, mâine poate fi copilul meu sau al vostru!”, se arată în postarea unor călători.

foto

În fața unei asemenea situații, reprezentanții RATB au decis să facă o comisie de anchetă care îl va cerceta pe șoferul a cărui atitudine îl face nedemn să deservească bucureștenii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button