ARHIVA B365

Anchetă internă la Secţia 10 Poliţie după ce un bărbat beat a acuzat că a fost bătut de poliţişti

În vederea eliminării oricăror suspiciuni cu privire la un eventual comportament abuziv al poliţiştilor, conducerea Secţiei 10 Poliţie va sesiza Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Totodată, conducerea Secţiei 10 Poliţie urmează să sesizeze Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj de către bărbatul de 55 de ani.

Un bărbat în stare de ebrietate a fost salvat de poliţişti când era la un pas de a fi linşat de vecini, într-un scandal. Individul a fost reţinut, încătuşat şi transportat la secţia 10 Poliţie, unde a primit o amendă contravenţională. 

Întrucât, pe lângă leziunile de pe membrele inferioare, bărbatul mai prezenta urme de violenţă şi pe braţe, emana halenă etilică şi se afla într-o stare de agitaţie continuă, cu manifestări violente (inclusiv în incinta secţiei de poliţie), după aplicarea sancţiunii contravenţionale, acesta a fost întrebat de către poliţişti dacă se simte rău şi dacă solicită îngrijiri medicale de specialitate.

Persoana în cauză a refuzat serviciile medicale ale unei ambulanţe şi, la ieşirea din secţie, a început să strige că a fost agresată de către poliţişti.

Concubina bărbatului, aflată în zonă, a solicitat o ambulanţă care l-a transportat, pentru investigaţii, la o unitate spitalicească din Capitală.

Mai multe detalii aici


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button