Anchetă în Parlament, după ce Mihail Neamțu a pătruns în plen și l-a întrerupt pe Ponta

de:
18 sept. 2013
0 Afișari
Anchetă în Parlament, după ce Mihail Neamțu a pătruns în plen și l-a întrerupt pe Ponta

Camera Deputaţilor anchetează modul în care Mihail Neamţu a ajuns în sala de plen în timpul discursului premierul Ponta. Preşedintele Camerei Deputaţilor l-a certat pe Remus Cernea şi doreşte sancţionarea sa din cauza incidentului cu Neamţu. Deputaţii se gândesc să modifice legea pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc, informează RTV.

Premierul Victor Ponta a replicat rugând ca banii să îi fie returnaţi lui Neamţu, explicând că poate acesta are nevoie de ei pentru constituirea noului partid. „Ştiu că domnia sa din lipsă de bani nu a fost ales în Parlament, parcă aşa a zis, nu din lipsă de voturi”, a spus Ponta.

De asemenea, din sala de plen s-a strigat „Golanilor!”, către Neamţu şi cei care îl însoţeau. Preşedintele de şedinţă, Cristian Dumitrescu a spus, la rândul său: „Nu permitem acte de huliganism în Parlament!”. Pe hol, Neamţu a declarat jurnaliştilor că Ponta este „trădător”.

Mihail Neamțu a mai fost în centrul unui scandal în ultima săptămână. Acesta a fost ridiculizat în Piața Universității de manifestanții anti-RMGC, după ce și-a făcut apariția la proteste. 

Liderul PNR a menţionat că a intrat în Parlament la invitaţia lui Remus Cernea. Acesta nu a fost singurul scandal din Parlament. Deputaţii şi senatorii PPDD s-au retras de la şedinţa comună pe motiv că nu au fost consultaţi pe acest subiect înainte de către premier.

Cookies