BAZAR

Anca Țurcașiu: renunță la lansarea de materiale noi în muzică

„Nu e adevarat. Este o interpretare. Eu am spus ca am iesit din industria muzicala de piese noi, de radiouri, de CD-uri pe piata, de productie muzicala, dar nu am iesit din sfera muzicala. Eu cant, am sute de evenimente pe an in care cant piesele mele mai vechi si piese din repertoriul international.

Cant alaturi de trupa lui Petre Geambasu, in a carei componenta sunt de zece ani. Eu cant non stop. Cant la gradinitia cu copiii mei, ma duc la emisiuni unde cant, la filmari cant. Nu am iesit. E o interpretare”, a declarat Anca Turcasiu pentru Ziare.com.

După o carieră presărată cu succes şi întâmplări frumoase, Anca Ţurcaşiu a decis să renunţe la muzică, alegând un domeniu care îi aduce satisfacţie şi mai multă linişte. Artista a rămas tot pe scenă, dar acum joacă în piese importante de teatru. „Am ieşit din sfera muzicală pentru că nu vreau să mă mai stresez. Este o lume în care există foarte multe interese ascunse. Cei care decid ce se întâmplă pe piaţa muzicală sunt de părere că noi, cei din generaţia mea, suntem învechiţi şi nu mai prezentăm importanţă. Nu stau, nu mai am timp să mai deschid uşi. Am deschis toată viaţa mea uşi şi voi deschide în continuare, dar în alte domenii în care lucrurile sunt mai line, mai fericite. Nu mă vait. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit scena şi pot să mă bucur de ea în toate formele ei”, a mărturisit Anca Ţurcaşiu, în exclusivitate pentru ziarul „ring”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button