BAZAR

Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, a intrat în comă

Anca Petrescu se află internată la Spitalul Floreasca, însă în ultima perioadă starea sa de sănătate s-a agravat, în ciuda unei evoluţii aparent bune după accidentul rutier suferit la începutul lunii august.

Potrivit România TV, care citează surse medicale, arhitecta care a proiectat Casa Poporului se află acum în comă, scrie româniatv.net. Aceste surse au declarat, pentru România TV, că Anca Petrescu este intubată, este ventilată mecanic, se află într-o stare foarte gravă şi cel puţin două organe vitale, între care şi plămânii, nu îi mai funcţionează.

Anca Petrescu fusese transferată de la Spitalul din Timişoara la Spitalul Floreasca, după ce medicii au constatat o ameliorare a stării sale. Aceasta a fost victima unui accident grav în apropiere de Timişoara, pe data de 5 august. Ea se afla la volanul autoturismului propriu, când a intrat în coliziune cu o altă maşină. După impact, maşina în care se afla Anca Petrescu a explodat. Femeia a fost atunci internată în stare gravă la Terapie Intensivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button