Anatolian Food Fest aduce, la Arena Națională, mâncăruri turcești aromate și deserturi delicioase. Evenimentul are loc în weekend și intarea este gratuită

26 iun. 2024
8754 afișări
Anatolian Food Fest aduce, la Arena Națională, mâncăruri turcești aromate și deserturi delicioase. Evenimentul are loc în weekend și intarea este gratuită
Anatolian Food Fest aduce, la Arena Națională, mâncăruri turcești aromate și deserturi delicioase. Evenimentul are loc în weekend și intarea este gratuită | Sursa foto: Festivalul Turcesc - Facebook

Anatolian Food Fest, evenimentul care aduce o bucățică din cultura turcească la București, va avea loc în acest weekend, la Arena Națională. Bucureștenii vor putea gusta diferite preparate turcești, precum kebab, gözleme, produse turcești de băcănie și delicioasa baclava.

Anatolian Food Fest, în weekend, la Arena Națională

Anatolian Food Fest, unul dintre evenimentele mult așteptate de gurmanzi, are loc între 28-30 iunie la Arena Națională din București. Acesta aduce, în Capitală, puțin din atmosfera orientală, plus mâncare delicioasă.

Momentul a venit! Anatolian Food Fest se întoarce, după ce a fost mult așteptat de gurmanzi și pasionați de cultura și tradiția orientală.

În cadrul festivalului, participanții vor putea gusta numeroase preparate turcești, precum kebaburi, gözleme, su börek, tantuni, dar și mult îndrăgitul desert, baclavaua.

Pentru că știm că v-a fost dor de preparatele culinare turcești și de atmosfera festivalului turcesc, Anatolian Food Fest vă promite o experiență culinară cu bucate care de care mai alese, direct de pe mesele sultanilor: kebaburi delicioase, gözleme, su börek, tantuni, produse turcești de băcănie și nu în ultimul rând, regina dulciurilor turcești: aromata baclava.

Pentru cei care vor să ajungă în acest weekend aici, la Arena Națională, pentru a participa la Anatolian Food Fest, trebuie să știe că acesta ține de vineri până duminică (28-30 iunie), în intervalul orar 10:00-22:00. Intrarea se face din Strada Maior Coravu.

Accesul este gratuit.

Personajele din Harry Potter ajung, sâmbătă și duminică, pe Calea Victoriei

Tot în acest weekend, în cadrul proiectului „Străzi Deschise”, Calea Victoriei se transformă într-o scenă internațională de teatru, unde ajung trupe din Italia, Franța și Spania.

Stegarii grupului Flag Wavers, personajele de mari dimensiuni din Harry Potter ai unei trupe celebre din Spania, broaștele-gigant luminoase ale trupei franceze Electro Frogs și Puglia Street Band din Italia vor anima Calea Victoriei prin spectacole de 30 de minute fiecare, atât sâmbătă, 29 iunie, cât și duminică, 30 iunie.

Mai multe detalii despre reprezentațiile acestor trupe, AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies