Anamaria Prodan: Reghecampf va pleca de la Steaua

de:
27 sept. 2013
0 Afișari
Anamaria Prodan: Reghecampf va pleca de la Steaua

„La prima ofertă din străinătate vom pleca! Am crezut că se poate schimba ceva în fotbalul românesc, dar m-am înşelat. Din acest motiv, Laurenţiu va accepta prima ofertă din străinătate şi vom pleca din România”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea TV.

Anamaria Prodan a mai declarat că va acţiona în justiţie cele două ziare de sport, Gazeta Sporturilor şi ProSport. „Sunt doi ani de când sunt jignită în mod repetat de cele două ziare, dar acum am decis să apelez la justiţie. I-am iertat pe ziariştii care au scris numai invenţii despre mine şi despre soţul meu, începând cu mafia pariurilor şi terminând cu fotografiile care sugerează că aş fi prostituată”, a declarat Anamaria Prodan.

Prodan susţine că războiul cu cele două ziare de sport nu a plecat doar de la un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, despre care a spus că nu îi aparţine.

Mesajul integral postat pe contul de Facebook al Anamariei Prodan este următorul: „ţărănoi băşiţi ce sînteţi!!!! sărăcii mondiale băşite!! Mm şi Bourceanu au fost sufletul petrecerii. Voi hahalerelor chiar dacă vă mai naşteţi de 10 ori nu o să vă distraţi ca noi în veci!!! jeguri umane!!! să vă uitaţi la poze şi să salivaţi!!! după să dea Dumnezeu să muriţi în chin şi în cancer!!!! asta vă doresc!!! şi voi şi familiile voastre!”.

Gazeta Sporturilor şi ProSport au decis, de comun acord, să o ignore total pe Anamaria Prodan.

„De astăzi, în paginile ziarelor unde lucrăm nu vom mai găzdui declaraţii, imagini sau relatări despre această persoană. Numelui său îi rămîn suficiente zone publice unde să se dea în stambă, dar măcar pentru publicul nostru, acest personaj va ajunge acolo unde l-a dus comportamentul: pe televizoare şi în uitare”, anunţă Gazeta Sporturilor.

„ProSport şi Gazeta Sporturilor consideră că vulgaritatea discursului public al acestui personaj a ajuns într-un punct insuportabil”, scrie şi ProSport.

Cookies