Analiza expertului Unibet: semifinala Portugalia – Tara Galilor de la Euro 2016

de:
05 iul. 2016
0 Afișari
Analiza expertului Unibet: semifinala Portugalia – Tara Galilor de la Euro 2016

Fara indoiala Portuagalia – Tara Galilor este o semifinala la care nimeni nu se astepta, dar ambasadorul Unibet in Romania analizeaza minutios acest meci si ofera ponturi realiste pentru iubitorii sportului rege, pe care le justifica intr-un video postat pe YouTube.

Unibet este una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri sportive online din Romania, iar cotele oferite pentru semifinalele Euro 2016 sunt foarte competitive.

Portugalia – Tara Galilor: Portugalia se califica in finala, cota 1.55 la Unibet

Portugalia este o abonata a semifinalelor Campionatului European, conform statisticii, care spune ca lusticanii sunt la a 4-a semifinala in ultimele cinci participari la EURO si a saptea din istorie. Fara un joc extreordinar de ofensiv, Cristiano Ronaldo&Co. au reusit sa ajunga pana in acest punct fara sa castige in cele 90 de minute, toate partidele terminandu-se la egalitate. Elevii lui Fernando Santos au avut nevoie atat de prelungiri (1-0 cu Croatia in opimi), dar si de lovituri de departajare (1-1 cu Polonia in sferturi si 5-3 dupa  11m).

Portugalia – Tara Galilor: Tara Galilor se califica in finala, cota 2.55 la Unibet

Cu Gareth Bale in mare forma, Tara Galilor a reusit o performanta incredibila, ajungand pana in penultimul act la Campionatul European din postura de echipa debutanta. Asa cum spune ambasadorul Unibet in Romania “formatia lui Chris Coleman a impresionat prin forta de atac, organizarea  defensiva si determinarea cu care joaca fiecare minge”, lucru dovedit in cele cinci partide pe care le-a avut pana acum, cand au reusit sa inscrie de zece ori. Faptul ca au trecut cu 3-1 de Belgia, o echipa de la care se astepta sa joace cel putin in semifinale, ar putea arata ca galezii nu intra pe teren sa se predea.

Portugalia – Tara Galilor: Cristiano Ronaldo inscrie oricand, cota 2.43 la Unibet

Pe langa faptul ca este o semifinala, duelul dintre Portugalia si Tara Galilor ii aduce fata in fata pe doi dintre cei mai buni jucatori ai momentului: Cristiano Ronaldo si Gareth Bale. Spre deosebire de colegul sau de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo nu a facut cel mai bun turneu al sau, dar experienta pe care o are la cei 30 de ani ai sai si-a spus cuvantul atunci cand echipa avea mai mare nevoie de el. Acesta a marcat de doua ori cu Ungaria, intr-un meci decisiv pentru calificarea Portugaliei si a oferit pasa de gol in minutul 117 din optimile de finala, 1-0 in fata Croatiei. Conform analizei video a ambasadorului Unibet in Romania: “Capitanul lusitanilor nu va scapa ocazia de a sarbatori un gol in fata coechipierului sau de la Real Madrid”.

Porugalia – Tara Galilor: Gareth Bale inscrie oricand: cota 3.3 la Unibet

Jucatorul cel mai important din tabara galezilor si-ar putea imbunatati  performanta celor trei goluri si un assist, avand posibilitatea sa treaca pe primul loc. Gareth Bale a demonstrat de ce este capabil si in faza grupelor, cand a reusit cate un gol in fiecare partida, dar acesta a provocat si autogolul Irlandei de Nord in faza optimilor de finala si a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren in partida cu Belgia din sferturile e finala, casigata cu 3-1. “In meciul cu Portugalia, Bale are ocazia sa-si demonstreze rolul incontestabil de lider”, spune Ilie Dumitrescu intr-o analiza video, ceea ce inseamna ca isi doreste sa inscrie, cu atat mai mult, cu cat Aaron Ramsey lipseste, el fiind suspendat.  

Cookies