ARHIVA B365

ANAF verifică toate tranzacţiile maneliştilor şi sportivilor

„Persoanele cu grad mare de volabilitate: artişti, sportivi, au intrat în aceeaşi metodologie de calcul cu cea a persoanelor cu averi mari. Se inventariază toate proprietăţile, toate cheltuileiile, toate imaginea vieţii de zi cu zi. Ei sunt invitaţi să declare câştigurile”, a declarat Dragoş Doroş, preşedintele ANAF, citat de capital.ro

Şeful ANAF a declarat că în prezent se urmăresc toate tranzacţiile pe care le desfăşoară artiştii şi sportivii, dar nu numai. Acesta a mai precizat că personalul ANAF este suficient, însă se fac angajări în direcţia care se ocupă de verificarea averilor mari.

ANAF a publicat, în 3 mai, listele cu contribuabilii mijlocii şi mari cu datorii neplatite la stat, iar în 11 mai, a publicat o nouă listă cu datornici la bugetul de stat şi la celelalte bugete publice, care cuprinde 144.829 de contribuabili mici şi instituţii publice cu restanţe mai mari de 10.000 lei la 31 martie 2016, valoarea datoriilor neplătite fiind de 77,1 miliarde lei (17,2 miliarde euro), din care 81% sunt considerate nerecuperabile de catre Fisc.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button