ARHIVA B365

ANAF scoate la vânzare casa lui MM Stoica pentru a recupera prejudiciul din DOSARUL TRANSFERURILOR

Un evaluator a stabilit deja prețul de pornire al licitației în care se va decide noul proprietar al casei lui MM Stoica, un imobil din satul Șivița, județul Galați, pentru 121.787 lei. În cazul în care nimeni nu se va prezenta la prima licitație, prețul imobilului va scădea cu 25 de procente pentru următoarea dată la care va fi scos la vînzare, scrie fanatik.ro.

nteresul managerului Stelei este ca Fiscul să obțină un preț cît mai mare, astfel încît să-și recupereze cît mai mult din prejudiciul stabilit în cazul transferurilor. „Imobil compus în totalitate din teren curte și grădină, în suprafață totală de 2760 mp, și casă de locuit edificată pe acest teren, în suprafață totală construită de 59 mp, construită din paianță, acoperită cu tablă și formată din două camere, o bucătărie, două holuri și o magazie”, este descrierea făcută de ANAF pentru imobilul lui Mihai Stoica din județul Galați. 

Mutat recent la Penitenciarul Jilava, MM Stoica a bifat pe 4 martie un an de la încarcerarea sa. Managerul general al Stelei a depus în această perioadă mai multe contestații împotriva pedepsei de 3 ani și șase luni pe care a primit-o în 2014, dar se pare că în ultimul timp a renunțat la toate acțiunile de acest gen. Stoica susținea că a fost judecat după vechiul cod penal, în ciuda faptului că ar fi fost avantajat de unele paragrafe din noua legislație, care l-ar fi ajutat ca două dintre faptele pentru care era acuzat să se fi prescris. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button