ANAF a pus SECHESTRU pe conturile clienților MEDIAFAX

de:
13 sept. 2014
1 Afișari
ANAF a pus SECHESTRU pe conturile clienților MEDIAFAX

Datoriile Mediafax ajung la 21 de milioane de lei. Directorul general al Mediafax Group, Orlando Nicoară, a declarat că decizia ANAF a fost deja constestată, informează paginademedia.ro.

Clienții Mediafax Group au primit înștiițări de la ANAF prin care sunt anunțați de „înființarea popririi asiguratorii”. ANAF spune că măsura a fost luată din cauza datoriilor companiei Mediafax.

„Am avut controale în ultimele 3-4 luni şi s-au luat nişte măsuri care au dus la suma de 21 de milioane de lei. Suntem în proces de contestare a acestor măsuri şi aşteptăm judecata contestaţiei”, a declarat Orlando Nicoară.

Directorul susţine că măsura aplicată clienţilor Mediafax „nu reprezintă un titlu executoriu, ci un sechestru asigurator”.

Ce spune scrisoarea ANAF către clienții Mediafax:

„Se înființează poprirea asiguratorie asupra sumelor de bani datorate de dvs. cu orice titlu, debitorului S.C. Mediafax Group SA.

Sumele vor fi reținute și în cazul începerii procedurii de executare silită, după transmiterea de către organul de executare a titlului executoriu.”

Decizia este luată „în baza art. 129 din Ordonanța Guvernului 92/2003 privind Codul de procedură fiscală și a Deciziei de instituire a măsurilor asiguratorii emisă de Direcția Generală Antifraudă Fiscală.”

Cookies