Ana Morodan, „Contesa Digitală” cu reședință la București, în prag de colaps pe Instagram: “Mă simt grasă și urâtă și vreau să știi asta. Dar nu renunț la mine!”

17 nov. 2023
20620 Afișari
Ana Morodan,
Ana Morodan, "Contesa Digitală" cu reședința la București, în prag de colaps pe Instagram: “Mă simt grasă și urâtă și vreau să știi asta. Dar nu renunț la mine!” | Sursa foto: Ana Morodan/Instagram

Vloggerița Ana Morodan, una dintre cele mai active prezențe online , dar și în viața mondenă reală din București, este probabil exemplu foarte grăitor pentru ceea ce înseamnă celebritatea modernă: în epoca digitală pe care o trăim, faima vine cu ușurință, dar există și reversul medaliei. 

Pe internet, oamenii în general, „influențării” în special livrează, în covârșitoarea lor majoritate, personaje ideale, ale căăror vieși arată cam așa: „ziua-i bună, vacanța-i superbă, ce fac e minunat, iubesc și primesc iubire, nimic nu mă abate din drum… TOTUL ESTE PERFECT”

Dar nimeni nu trăiești, cu adevărat, nonstop așa. Nicio ființă umană. pentru că oamenii au și zile bune, și zile proaste, și reușite, și eșecuri. Și fizice, și emoționale.

Ana Morodan, pe Insta: Mă simt grasă și urâtă

Într-o postare pe Instagram, un fel de confesiune însoțită de această fotografie, „Contesa Digitală” vorbește despre momentele ei proaste și foarte proaste, cum e cel pe care îl trăiește acum:

Trăiesc cu adevărat p viață privilegiată, pentru care sunt recunoscătoare, dar am încontinuare momente în care eu, Ana Morodan, cunoscută mai cu seamă pentru încrederea în sine,  mă simt urâtă sau, mai nou, grasă și mai pot însira încă vreo 4 lucruri pe care le urăsc astăzi la mine. Dar nu mă simt lipsită de forță. Nu sunt un om slab, pentru că am trecut prin prea multe ca să renunț la mine (…)

Vloggerița continuă:

Trăind într-o lume în care simțim că suntem puternici doar pentru că mergem la evenimente, apărem în reviste și trăim glam viața a devenit, în ultimii câțiva ani, un lucru atât de mic pentru mine. Să găsești ses, să cauți validare într-o astfel de lume mi se pare acum atât de meschin,  dar nu judec pe nimeni care aspiră la această lume. Am fost tu cândva. 🤗 (…) Am realizat totul în ceea ce privește celebritatea și faima și asta nu m-a făcut fericită. M-a otrăvit.

Ana Morodan mai spune că „nimeni nu salvează pe nimeni”, că salvarea de care poate cineva are nevoie vine doar de la acel om care simte această nevoi:

Nu vine nimeni, nu mai aștepta un salvator, e timpul să te salvezi singur. Ascultați-mă și ascultați-mă cu atenție: am prieteni extraordinari, un întreg sistem de susținere incredibil, am o minte sclipitoare care mi-e și pritene, și dușman și am căutat în multe feluri un salvator. Nimeni, absolut nimeni nu te poate salva! Ai nevoie să înțelegi asta cât mai curând cu putință!

Concluzia Anei Morodan?

Mă simt grasă și urâtă azi, dar nu mă simt neputincioasă, N-am fost niciodată lipsită de putere. (…) Namasta, fa!

Astfel de momente de confesiune ale Anei Morodan vin într-un context. Mai exact, după un incident extrem de grav pe care l-a provocat în primăcară. În martie, vloggerița a fost prinsă de poliție conducând sub influență alcoolului și a substanțelor interzise. În imaginile apărute cu aceasta la volan se observă cum conducea haotic, fără să mențină vehiculul pe banda pe mers pe care se deplasa.

Cookies