Ana Morodan a fost reținută, după ce polițiștii au oprit-o în trafic în București, au testat-o și-au descoperit că a băut și a consumat și droguri

29 mart. 2023
989 Afișari
Ana Morodan a fost reținută, după ce polițiștii au oprit-o în trafic în București, au testat-o și-au descoperit că a băut și a consumat și droguri
Ana Morodan a fost reținută | Sursa foto: Ana Morodan

Ana Morodan a fost reținută seara trecută după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului. De asemenea, aceasta ar fi consumat și substanțe interzise.

Influencerița a fost oprită de polițiști de 2 ori în aceeași zi

„Contesa digitală” a fost oprită prima dată de către polițiști în jurul orei 16:00. Aceasta a oprit la semnalele polițiștilor, însă la distanță semnificativă de locul unde îi indicaseră polițiștii, anunță Antena 3 CNN.

În momentul în care aceasta a încercat să parcheze mașina, o lovit alte două vehicule care erau parcate. În urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale, conform polițiștilor din Capitală.

La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule, transmite Brigada Rutieră.

Agenții de poliție au încercat să o legitimeze, însă Morodan le-a zis polițiștilor că nu are la ea buletinul. Mai mult, aceasta a fost dusă la INML pentru probe biologice, refuzat să recoltarea acestora. În urma incidentului, polițiștii Brigăzii Rutiere i-au reținut acesteia permisul de conducere.

Ana Morodan, reținută pentru 24 de ore

În jurul orei 23:00, Ana Morodan a fost oprită din nou de polițiști. În urma verificărilor polițiștii au descoperit că aceasta avea permisul de conducere reținut, pentru incidentul petrecut după-amiază.

Ulterior, aceasta a fost testată cu Alcooltest-ul. Valoare indicată a fost de până la 0,40mg/l de alcool pur în aerul respirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul DrugTest s-a descoperit și prezența substanțelor psihoactive în organismul influencer-ului.

În acest context, conducătoarea autovehiculului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin. 2 din Codul Penal.

Organele de cercetare penală au decis reținerea acesteia pentru 24 de ore și urmează ca astăzi, 29 martie 2023, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unor măsuri preventive.

Cookies