BAZAR

Concertul lui Amy Winehouse de la Bucureşti s-a anulat VIDEO

Posesorii biletelor la concertul pe care artista britanică urma să-l susţină la Bucureşti, pe Stadionul Iolanda Balaş Soter, îşi pot recupera contravaloarea lor începând de luni, 27 iunie, până pe data de 15 august, inclusiv, anunţă organizatorii.

„Amy Winehouse anulează toate apariţiile programate în cadrul turneului său. Întreaga sa echipă va face tot ce se poate pentru a o ajuta să-şi revină în cea mai bună formă. Îi vom acorda oricât timp are nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple”, afirmă reprezentanţii artistei britanice, într-un mesaj adresat tuturor fanilor din ţările în care Amy Winehouse ar fi urmat să concerteze în această vară.

“Suntem alături de fanii din România care aşteptau cu nerăbadare acest concert şi se simt dezamăgiţi în aceste momente, dar decizia managementului a fost luată după o atentă analiză, ţinând cont că perioada de recuperare a artistei ar fi fost prea scurtă ca ea să susţină un show în România la maximul său de potenţial.

Sperăm ca Amy să depăşească acest moment, cu sprijinul familiei” spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Posesorii biletelor pentru concertul programat la Bucureşti îşi pot recupera contravaloarea lor de la punctele de vânzare din reţeaua Eventim de unde au achiziţionat tichetele. În cazul biletelor cumpărate online, contravaloarea lor poate fi recuperată contactând reţeaua Eventim la adresa de mail contact@eventim.ro sau la numarul de telefon 021 250 10 08.

Perioada afectată rambursării biletelor începe de luni, 27 iunie, şi durează până pe 15 august, inclusiv.

20.000 de fani sârbi au privit zilele trecute cum diva s-a făcut de râs: a uitat cuvintele cântecelor şi s-a legănat fără sens pe scenă.

Artista, care de-abia a terminat un program de dezintoxicare, nu a reuşit să cânte hiturile care au consacrat-o, din cauza stării sale de ebrietate, iar publicul a huiduit-o. Următoarele două concerte ale lui Amy Winehouse au fost anulate, din aceste motive.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button