Amplă acţiune pentru desfiinţarea publicității stradale ilegală din Sectorul 1

22 feb. 2021
98 afișări
Amplă acţiune pentru desfiinţarea publicității stradale ilegală din Sectorul 1

O amplă acţiune pentru desfiinţarea publicității stradale ilegală din Sectorul 1 a fost demarată de primarul Clotilde Armand.

Clotilde Armand, edilul Sectorului 1, a demarat o amplă acţiune pentru desfiinţarea publicității stradale ilegală, primarul spunând, într-o postare pe Facebook, că Bucureștiul este sufocat de reclama amplasate fără autorizație.

 

”Am desfăşurat o amplă acţiune pentru desfiinţarea de prisme publicitare, mesh-uri și de bannere amplasate ilegal pe domeniul public în Sectorul 1. Vedem cu toții cum Bucureștiul este sufocat de aceste reclame amplasate ilegal, am văzut cu toții cum anumiți funcționari din primărie au profitat de funcția lor și au avut înțelegeri în afara legii cu firmele respective ani de zile. Această afacere ilegală a luat acum sfârșit.

Continuăm curățenia până când nu va mai exista publicitate stradală ilegală în Sectorul 1”, a postat, pe Facebook, Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat și că primăria pe care o conduce vrea să preia în administrare Baza Sportivă Pro Rapid și să o reabiliteze, susţinând că ”anul trecut fosta conducere a primăriei a vrut să construiască în locul Bazei Pro Rapid un complex rezidential şi să-i schimbe destinaţia”.

Recent, Clotilde Armand a vorbit cu oarece sarcasm, într-o postare publicată pe pagina ei de Facebook, despre stresul care i-ar fi cuprins pe unii angajați ai Primăriei Sectorului 1 din cauza ritmul pe care l-a impus ea în instituție.

Cookies