Amplă acţiune de dezinfecţie împotriva noului coronavirus a vehiculelor STB, în Capitală

de:
31 aug. 2020
2 Afișari
Amplă acţiune de dezinfecţie împotriva noului coronavirus a vehiculelor STB, în Capitală

„Societatea de Transport Bucureşti desfăşoară în acest weekend (29-30 august) încă o acţiune de curăţare şi igienizare a vehiculelor, care face parte din campania începută înaintea declanşării pandemiei de coronavirus. Astfel, sâmbătă şi duminică, peste 400 de angajaţi s-au mobilizat în autobaze şi depouri pentru a curăţa şi igieniza mijloacele de transport din parcul STB SA. Pentru fiecare vehicul care va ieşi în traseu, va fi aplicat programul aprofundat de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum şi neutralizarea graffiti-urilor”, se arată într-un comunicat transmis, sâmbătă, de Primăria Capitalei.

Conform aceleiaşi surse, curăţenia vehiculelor se realizează zilnic, iar scopul acţiunii de la sfârşit de săptămână este de a spori gradul de confort oferit călătorilor.

„Totodată, fiecare vehicul va fi monitorizat pentru a se urmări menţinerea unui aspect decent. În contextul pandemiei de coronavirus, STB SA a luat toate măsurile de precauţie necesare şi dezinfectează zilnic, conform prevederilor legale, toate vehiculele din parcul circulant. STB SA face apel la călători să respecte eforturile angajaţilor săi şi să păstreze curăţenia, atât în vehicule, cât şi în staţii, dovedind un comportament şi spirit civic responsabil”, precizează Primăria.

Cookies